Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hová lett a pasikból a méltósá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová lett a pasikból a méltóság? Miért nem lehet méltósággal viselni, ha visszautasítanak?

Figyelt kérdés
Ha ti nem viselkedtek férfiként, az miért a nők hibája és miért várjátok, hogy akkor férfiként tekintsenek rátok?

2014. máj. 22. 13:49
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Kérdező, ahogy fogalmaztál a "vitapartnerednek": ,,Nem minden nő K."

Nem minden férfiból tűnt el a méltóság! :)

Egyébként mi számít neked a méltóság elvesztésének? Az, ha visszautasítanak és próbálkozok tovább, valamint sajnáltatom magam a nőnél, vagy az, ha fáj ugyan az elutasítás, de magamban tartom?

2014. máj. 22. 17:00
 22/38 anonim ***** válasza:

Az utolsó írásod első részeiben még csak-csak, de az utána lévő dolgokban valahogy semmi logikai kapcsolatot, felépítést, összetételt nem látok. :) Olcsó érvek halmaza! És csak lesek, lesek és lesek... Mivan? :D

Rendben, mivel nem reagálnál, így annyit nem érsz, hogy folytassam. Annyit a tudatodra adnék, hogy az utolsó szövegedre úgy egy 90%-os tévedést mondok.

2014. máj. 22. 17:04
 23/38 A kérdező kommentje:
21: pont hogy az nem méltóság, ha tovább sajnáltatod magad, pláne annál a nőnél, aki visszautasított. Szimplán tovább lépsz.
2014. máj. 22. 17:29
 24/38 anonim ***** válasza:
Kérdező kemény asszonyság kívánom, hogy utasítson el téged minden férfi és ezen túl mindenki csúfoljon téged is, nevezzen rondának! Megnézném meddig maradnál kemény nő a talpon! Ha nem akarna senki sem ismerkedni sem veled, ha egy szia után minden férfi nagyon durva stílusbasn elküldene téged is a halálfarkára és hiába is tepernél, akkor is folyton csak elutasításoakt kapnál, sértegetéseket, a külsődre. Megaláznának a másik nem sok-sok ember előtt. Nem jutnak szex egy napra sem, sosem, nem járna veled senki sem, senki sem dícsérné se a külsőd, se a szeméyliséged, ha mindenki kiközösítene pusztán, mert ronda vagy. Akkor keménykedj majd!
2014. máj. 22. 21:12
 25/38 A kérdező kommentje:

Ez a nem jutna szex egy napra sem, elég sokat elárul rólad. Például, hogy neked mi a fontos.

Köszi a jókívánságot, hasonlóakat neked is. Látom méltóságod az neked sincs, de olvasni sem tudsz, hiszen az független attól, hogy hányan utasítottak vissza.

2014. máj. 22. 22:19
 26/38 anonim ***** válasza:
Ennyit a Te méltóságodról kérdező.
2014. máj. 23. 00:43
 27/38 anonim ***** válasza:
89%

NA a híres 13:58-as és 15:04-es vagyok.

Elmondok most valamit. Egyrészt szépen elfajult a kérdés, meglepetésemre elég pozitív irányba részemről. Nem gondoltam, hogy van aki megért de azt tudom, hogy mind férfi.

Kérdező:

Én átlag magas borostás, sportos és izmos közti testfelépítésű, borostás barna hajú és zöldes szemű férfi vagyok.

Főzök, leginkább olaszos ételeket, mindig én takarítok, mosogatok, porszívózok, felmosok, kutyát is én gondozom, emellett edzem, rajzolok és dolgozom. A magány ideje alatt volt időm bőven elsajátítani mindent a háziasságról. Valószínű jobban főzök és takarítok mint te (NEM SZEMÉLYESKEDEK, mert tudom nálad minden az- na most talán). Amikor volt barátnőm, lassan négy éve akkor mindig azon voltam, hogy neki okozzak örömet a szexben, hosszú előjáték, csókok, masszázs és mindent megtettem, hogy orgazmusa legyen (sikerrel) gondolván, hogy én amúgy is férfi révén a végén elsülök, de lehetőleg inkább csak utána. A csaj kihasznált és szakított azután egy év elteltével sikeresen rászántam magam egy másik kapcsolatra. Abszolút nem a punci a lényeg nálam, ha így lenne akkor vennék egy poharasat mint azt javasoltad is "kedvesen" az csak az extra a párkapcsolatban, amolyan jutalom, mert sikeresen "meghódítottunk" egy nőt és kiérdemeltük a bizalmat, hogy beengedjen oda. DE a nők tudják, hogy azért vannak szükségleteink is és ezt kihasználva náluk van minden adu. Ha valakit fel akar csípni egy nő, azt megszerzi, mert a punci az punci, nem lehet elrontani. Én totál letojom, hogy salátás vagy baba ha valaki ezzel jön a nők közül, mert ez NEM PROBLÉMA. Ha viszont egy pasi kezdeményez... Arc scanner aktiválva, pénisz mérő online, színskálán elég barna e, van e rajta súlyfelesleg stb... Egy pénisz már lehet kicsi, görbe, ronda, fitymaszűkületes, túl szőrös, meg mit tudom én mi. Ha TÉGED vagy bármely nőt annyi nőt elküldenének mint egy pasit melegebb éghajlatra, ha nem ismerted volna így meg a párodat, mert elküld a fenébe, hogy éreznéd magad??? Mit kezdenél a méltóságoddal? Magányos nők klubját alakítanál és segítenéd őket, hogy a helyes utat járják vagy mi?

És mit vársz tőlem? Tőlünk? Mondjuk ezt? "Oké minden nő elutasított, nincs párom de FÉRFI VAGYOK, Nekem ennyi elég, van méltóságom, más nem kell! Kinek egy nő ha itt vagyok büszkén magamnak?" És döngetem a mellem büszkén elmorzsolván egy örömkönnyet.

Ezt remélem te sem gondolod komolyan. Hogy éreznéd magad, ha lassan négy éve nem lenne senkid? Hogyan? Hányszor utasítottak el az életben? Max háromszor? Azt mondtad nem egyszer, nem kétszer. Bár szerintem ez is kamu és ezt is azért mondtad, hogy legyen válaszod ami nem hangzik hülyén és ne köthessünk beléd.

Végül pedig: Ha olyan fene jó párkapcsolatban vagy és boldogok vagytok, mi a fenéért akarsz minden pasiba akinek már a lelkébe gázoltak még egyet belerúgni? Vagy a pasid valamiért berágott rád és ez indikálta a kérdésedet?

Gyerünk emeld ki ezt a kérdést legközelebb nappal amint tudod, kíváncsi leszek mások válaszára, NŐKÉRE IS, hogy kit hányszor (nem) utasítottak vissza!

Hirtelen most csak ennyi.

2014. máj. 23. 01:17
 28/38 anonim ***** válasza:
2x írtam a borostásat, remélem valaki belém köt ezért...
2014. máj. 23. 01:18
 29/38 A kérdező kommentje:

" Hányszor utasítottak el az életben? Max háromszor? Azt mondtad nem egyszer, nem kétszer. Bár szerintem ez is kamu és ezt is azért mondtad, hogy legyen válaszod ami nem hangzik hülyén és ne köthessünk beléd. "

Mivel írtad, hogy nekem minden személyeskedés, ezért tessék, ez konkrétan az. Engem hazugnak nevezni pedig nem érv, de legalább magadat égeted vele. Senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy válaszolj.

2014. máj. 23. 07:35
 30/38 anonim ***** válasza:

-színskálán elég barna e-

bár tudnék ezen röhögni

2014. máj. 23. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!