Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová lett a pasikból a méltóság? Miért nem lehet méltósággal viselni, ha visszautasítanak?
Mitől vagy ebben olyan biztos? Ez a világ a punci körül forog elég idióta felfogás, már csak azért is, mert ha összejövünk valakivel, akkor nem a puncink miatt tesszük, hanem mert szeretjük az illetőt. Ha neked csak a punci a lényeg, akkor nyugodtan vegyél egy poharasat, állítólag nagyon klasszakat lehet már kapni.
A másik meg, hogy engem is utasítottak már el, nem egyszer, nem kétszer, mégsem fröcsögtem tele a netet férfiellenes badarságokkal, de gondolom mert én vagyok annyira intelligens, hogy ne tegyek ilyet, meg mert van méltóságom.
Hát... ha én nő lennék, én biztos pofán csapdosnám az ilyeneket. Nem bírnám idegekkel. Elmondod neki, hogy NEM, erre ugyancsak nyomja a szöveget, mintha akkor bármi is megváltozna. És akkor még vannak ezek a küzdős idézetek is, amik meg bátorítják őket. Mindegy...
Nah, de hogy te se érezd olyan jól magad, Kedves Kérdező...
Hová veszett a nőiesség a nőkből? Mert az, amit ma látunk, az már elk*rvulás... Te nőnek gondolod magad? Főzéssel hogy állsz? Takarítás? Minden héten saját magadra főzöl, mosol, és takarítasz? Rendben tartod magad körül a dolgaid? Ha párod van, akkor igyekszel a kedvében járni mind párkapcsolatilag, mint erkölcsileg, mint szexuális téren? Gondolkozz csak picit el, és egyet ne felejts: Nekem, Nekik itt írhatod, hogy te mindent csinálsz, meg hogy te ilyen vagy... DE! Az igazat valójában úgyis tudod - magadnak nem tudsz hazudni.
Jah, és tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de ez a része is picit hozzátartozik. a 13:58-ast le tudtad koppintani a szövegeddel, innen viszont picit nehezen menekülsz, mert ha válaszolsz, ha nem, az mindenképp válasz lesz!
Mert követelni könnyű, de azért nem árt, ha mi is picit magunkba nézünk...
22/F
Hová veszett a nőiesség a nőkből? Mert az, amit ma látunk, az már elk*rvulás... Te nőnek gondolod magad? Főzéssel hogy állsz? Takarítás? Minden héten saját magadra főzöl, mosol, és takarítasz? Rendben tartod magad körül a dolgaid? Ha párod van, akkor igyekszel a kedvében járni mind párkapcsolatilag, mint erkölcsileg, mint szexuális téren? Gondolkozz csak picit el, és egyet ne felejts: Nekem, Nekik itt írhatod, hogy te mindent csinálsz, meg hogy te ilyen vagy... DE! Az igazat valójában úgyis tudod - magadnak nem tudsz hazudni.
-Minden kérdésedre igen a válaszom és köszönjük a kérdésed, a párom és én nagyon jól érezzük magunkat együtt. Tudom, szeretnéd, ha ez nem így lenne és akkor igazolódna, hogy minden nő K, meg felszínes, de sajnos nem így van. Aztán gondolhatod, hogy hazudok, de ez már hidegen hagy.
Egyébként a személyeskedés továbbra sem válasz a kérdésemre és arra bizony nem válaszoltál, csak kötözködsz. Esetleg próbálj meg. Köszönöm.
Kötözködés itt a Te oldaladról érződik. Én senkinek nem kívánok rosszat, így örülök, hogy nálatok ez okés. Csak tudod sokan úgy kérnek, és várnak el dolgokat, hogy nem adnak semmit. Úgyhogy egy picit el voltál tájolva. És hogy konkrétan válaszoljak a kérdésedre, sajnos nagyon sok pasiban nincs méltóság. Rengetegben nincs. Puncsolni, és erőszakoskodni azt tudnak. De a 13:58-asnak is igaza volt, hiába szóltad le, meg takaróztál, hogy márpedig nem a kérdéshez nagyon is kapcsolódott. Neked tényleg fogalmad nincs erről, úgyhogy inkább maga a kérdés felesleges egy olyan nő részéről, mint Te.
És hogy én is olyan stílusban írjak, hogy Te tetted, meg az előzőkkel is, úgy elmondom, hogy ha nem érted a logikát az írásokban, akkor szólj a kedves párodnak. Majd ő elmagyarázza.
+ Én nem teszem ki a kérdést, amit ajánlottál, mert sajnos én tisztában vagyok a szomorú valósággal, és nem kell leírják nekem még 10-en.
1. Nem kötözködtem, te kezdtél el vájkálni az életemben és számon kérni dolgokat, mintha bármelyik is rád tartozna, mintha pont neked kellene bizonyítanom.
2. Aki itt el van tájolva, az egyedül te vagy, nem elvárás volt, csak egy kérdés.
3. A 13:58-as, akire hivatkozol, szimplán nem a kérdésre válaszolt, nem azt kérdeztem, hogy hányan utasítanak vissza titeket és hogy viselitek, hanem azt, hogy miért nem viselitek méltósággal.
4. Jöhetsz azzal, hogy ilyen meg olyan nő vagyok, de egyrészt a csupa személyeskedésen alapuló érveid nagyon is gyenge lábakon állnak, másrészt te sem válaszoltál a kérdésemre. Tudom, hogy az itt lévő többségben se méltóság, se férfiasság, de miért? Az nem olyan, mint a határozottság meg az önbizalom, nem lehet a csajokra meg a visszautasításokra fogni.
5. A stílusom pedig teljesen rendjén van azok alapján, hogy csak támadsz, de semmi mást nem csinálsz. Gondolom nálad is betalált a kérdés, azért viselkedsz így. Pedig 22 évesen azért már lehetnél intelligensebb is.
1. Engem nem érdekel a Te életed. A kérdést csak azért tettem fel, hogy egy picit magadba nézz. Választ nem vártam el.
2. Elvárás, vagy kérdés, tökmindegy. Feltetted, nem?
3. A 13:58-as nem hogy csak a kérdésre válaszolt, de még próbálta megértetni, hogy miért nem egyszerű elviselni ezt. És ahogy látom, még belekötöttél a 15:04-be is. :) Pedig neki is teljesen igaza van. Mivel FOGALMAD nincs erről, hogy ez milyen érzés, ezért ez a kettő remekül felvázolta neked, hogy megtudd, milyen lehetne.
4. Mutasd meg azt az írást, ahol én határozottan állítottam is rólad akármit is :) Teljesen nyugodtan! A kérdésedre nem írtam konkrét választ, mert én értek a NEM szóból. Viszont az elutasítás "csinnyát-binnyát" megéltem.
5. A stílusod marhára nincs rendben, még annak ellenére sem, hogy leírták előtted szépen, bármiféle kötözködés nélkül, erre meg neki eléggé átlátható módon ajánlgattál: "Ha neked csak a punci a lényeg, akkor nyugodtan vegyél egy poharasat, állítólag nagyon klasszakat lehet már kapni."
Igen, én férfinak érzem magam. Házimunkában besegítek, SŐT...! A párommal együtt járunk egymás figyelmében - ettől harmonikus egy kapcsolat. Megbántani megbántom őt, ahogy ő is engem - előfordul. Sajnos ez része bármilyen kapcsolatnak, de amíg ezeket meg tudjuk beszélni, úgy gondolom, nincs mitől tartanunk. Orgazmus? A szex alatt azon vagyok, hogy neki legyen jó, ő pedig azon, hogy nekem. Gondolhatod, hogy megvan neki is, nekem is az orgazmus. Ufff! És én picsogok, hogy személyeset kérdezett tőlem valaki.
+ El kell keserítselek. Sajnos te is személyeskedsz, csak te mindannyiunkhoz szólva. De nemcsak személyeskedsz, hanem (figyeljünk, nagyon jó szó) ÁLTALÁNOSÍTASZ is. Én nem szóltalak meg érte, mert én nem tartozom ebbe a kategóriába. Viszont én tudom, hogy mit éreznek ellentétben Veled, akinek még mindig fogalma nincs, hogy milyen érzés ez. Mennyiszer küldtek el, ha nem 2x? Tán 3x? Annyi ujjad nincs, ahányszor minket elküldtek már. Azt azért meg tedd hozzá, hogy mindenki másképp él meg bármit is.
A kérdésedre akkor térjünk vissza, ha majd veled nem fog foglalkozni senki, és mindenkit hidegen fogsz hagyni. Jah, és ez nem személyeskedés, mert egy elképzelt jövőről beszélek - ami ISTENMENTS, hogy bejöjjön, nem vagyok rosszakaró.
Remélem, hogy választ kaptál részletesen a kérdésedre, mert ha figyelmesen olvasol, ebben már megtalálod.
Szóval csak rátapintottam a lényegre. A méltóság még mindig nem elutasítás függő, az valami, aminek akkor is kell lennie, ha 1000x utasítottak el. Anélkül csak egy szolga vagy.
A személyeskedést te kezdted és én erre reagáltam. Te továbbra is csak kötözködsz és úgy csinálsz, mintha az rendben lenne, de ha ugyan azt kapod, akkor az már nem okés. Szerintem pedig de. Az, hogy én kinek és mit írok az nem rád tartozik, örülök, hogy kiemelted azt a sort a szövegkörnyezetéből, ebből is csak az látszik, hogy neked konkrétan velem van bajod, úgy, hogy nem ismersz, csak a kérdést magadra vetted valamiért és úgy gondoltad, hogy oké, akkor most belekötök, mert miért ne. Gondolom jó kis délutáni ovis elfoglaltság. Viszont ezzel csak azt mutattad meg, hogy neked sincs semmi méltóságod. Ha lenne, nem kötöttél volna bele gyakorlatilag mindenbe, amit mondok. A válaszaidra a továbbiakban nem vagyok hajlandó reagálni, figyelmen kívül hagyom azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!