Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hová lett a pasikból a méltósá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová lett a pasikból a méltóság? Miért nem lehet méltósággal viselni, ha visszautasítanak?

Figyelt kérdés
Ha ti nem viselkedtek férfiként, az miért a nők hibája és miért várjátok, hogy akkor férfiként tekintsenek rátok?

2014. máj. 22. 13:49
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Utasits el .járunk?
2014. máj. 22. 13:51
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Engem visszautasítottak a közelmúltban, de nem picsogtam utána mindenkinek, és nem hintettem tele minden közösségi oldalt és magánbeszélgetést azzal, hogy mekkora ku*rva és vele is úgy viselkedek, mint azelőtt. Meg nem történtnek tekintem az esetet, csak nem próbálkozok nála tovább. Ezt jelenti a méltóság?
2014. máj. 22. 13:51
 3/38 A kérdező kommentje:
utolsó: ezt.
2014. máj. 22. 13:53
 4/38 anonim ***** válasza:
30%
Bárcsak a csajokat tudhatnák, hogy milyen érzés mikor sokadjára utasítanak el... De honnan a fenéből is tudhatnád, nem igaz?
2014. máj. 22. 13:58
 5/38 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy személyeskedj. A kérdésre válaszolj esetleg.
2014. máj. 22. 14:02
 6/38 anonim ***** válasza:
Én nyíltan méltósággal viselem, belül meg majd fel robbanok, hogy nekik mennyire könnyű, hisz nekik kell benyalnod magad, meghívni stb... és még úgy is elküldhet a fenébe. Egyszer tapasztald csak meg és máris érteni fogod. Nőstény.
2014. máj. 22. 14:08
 7/38 Froncsi ***** válasza:

Szerintem csak körbe kell nézni.

Egyre kevesebb a férfi, viszont díszmajommal tele van az utca. Tudom nem a külső teszi... de azért méltóságteljes viselkedést és férfias vonást nem sok ecsethajú, köldökig kivágott pólós szépfiúnál lehet megfigyelni

2014. máj. 22. 14:10
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
4: pont ez a szánalmas, amikor valaki ötödszörre sem akarja fölfogni h nem jön be az illetőnek....mégis mit vársz, h csak azért jöjjön össze veled, he ne törjél össze lelkileg. Mondjuk sztem annál nincs nagyon megalázóbb ilyen téren ha vki tegyük föl csak sajnálatból van együtt valakivel.
2014. máj. 22. 14:15
 9/38 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy egy illetőnél 5x próbálkozom? Elsőre is értek a szóból, de az idegesítő, hogy minden csaj ilyen. Igen általánosítok, de aki nem ilyen az hajrá bizonyítsa be nekem.
2014. máj. 22. 14:40
 10/38 Froncsi ***** válasza:

#9 -es..

Viszont most te is hisztizel :D

Pont erről volt szó, hogy hová lett a férfias viselkedés és a méltóság.

A nők érthető, hogy az ilyen pasikat keresik, nem az olyanokat, akik bedurcáznak miután visszautasították őket.

2014. máj. 22. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!