Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová lett a pasikból a méltóság? Miért nem lehet méltósággal viselni, ha visszautasítanak?
Figyelt kérdés
Ha ti nem viselkedtek férfiként, az miért a nők hibája és miért várjátok, hogy akkor férfiként tekintsenek rátok?2014. máj. 22. 13:49
2/38 anonim válasza:
Engem visszautasítottak a közelmúltban, de nem picsogtam utána mindenkinek, és nem hintettem tele minden közösségi oldalt és magánbeszélgetést azzal, hogy mekkora ku*rva és vele is úgy viselkedek, mint azelőtt. Meg nem történtnek tekintem az esetet, csak nem próbálkozok nála tovább. Ezt jelenti a méltóság?
3/38 A kérdező kommentje:
utolsó: ezt.
2014. máj. 22. 13:53
4/38 anonim válasza:
Bárcsak a csajokat tudhatnák, hogy milyen érzés mikor sokadjára utasítanak el... De honnan a fenéből is tudhatnád, nem igaz?
5/38 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy személyeskedj. A kérdésre válaszolj esetleg.
2014. máj. 22. 14:02
6/38 anonim válasza:
Én nyíltan méltósággal viselem, belül meg majd fel robbanok, hogy nekik mennyire könnyű, hisz nekik kell benyalnod magad, meghívni stb... és még úgy is elküldhet a fenébe. Egyszer tapasztald csak meg és máris érteni fogod. Nőstény.
7/38 Froncsi válasza:
Szerintem csak körbe kell nézni.
Egyre kevesebb a férfi, viszont díszmajommal tele van az utca. Tudom nem a külső teszi... de azért méltóságteljes viselkedést és férfias vonást nem sok ecsethajú, köldökig kivágott pólós szépfiúnál lehet megfigyelni
8/38 anonim válasza:
4: pont ez a szánalmas, amikor valaki ötödszörre sem akarja fölfogni h nem jön be az illetőnek....mégis mit vársz, h csak azért jöjjön össze veled, he ne törjél össze lelkileg. Mondjuk sztem annál nincs nagyon megalázóbb ilyen téren ha vki tegyük föl csak sajnálatból van együtt valakivel.
9/38 anonim válasza:
Ki mondta, hogy egy illetőnél 5x próbálkozom? Elsőre is értek a szóból, de az idegesítő, hogy minden csaj ilyen. Igen általánosítok, de aki nem ilyen az hajrá bizonyítsa be nekem.
10/38 Froncsi válasza:
#9 -es..
Viszont most te is hisztizel :D
Pont erről volt szó, hogy hová lett a férfias viselkedés és a méltóság.
A nők érthető, hogy az ilyen pasikat keresik, nem az olyanokat, akik bedurcáznak miután visszautasították őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!