Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az így fair a barátom részéről? Ennyi ajándék? 16/L
Féléve leszünk együtt a barátommal, ezért én úgy gondoltam, hogy meghívom étterembe. Azt tudni kell, hogy ő nem túl gazdag, mi meg jól élünk. Nagyon szeretem őt, soha nem a pénz volt a középpontban, én szívesen költöm rá a pénzem. Tehát egy jobb étterembe mennénk, ezért úgy számoltam, hogy kettőnknek lesz minimum 10 ezer. Ezt szánom neki ajándéknak, tehát mellé nem vennék még neki semmit. Ő elkezdte mondani, hogy akkor étterem, és jövőhéten meg megünnepeljük rendesen mert akkor lesz az ajándékozás.. Én közöltem vele, hogy más ajándékra nem gondoltam. (Azért mi sem vagyunk milliárdosok, annyi hogy jobban élünk). Mire mondta, hogy nem baj de akkor ő is csak programmal készül. Ezzel eddig nem is lenne bajom, csak hogy az a program amivel ő készül az nálunk lenne fürdőzés, mert nagy fürdőkádunk van. Tehát ez az ajándék neki semmibe nem kerül, és még ez is nálam van. Soha nem a pénzbeli értékeket néztem, de azért jól esett volna egy 1-2 ezres ajándék is. Szegényebb, de most akkor is van 7-8 ezre. Én közel sem várom, hogy mindet rám költse, de egy kis rész belőle jól esett volna.:(
Köszönöm, hogy végigolvastad. Vélemények?
Fürdőkádas program huhuuu az érdekes lesz !
amúgy valami más ajándék eszedbe juthatott volna .
Ha már így elakarod b*szni a pénzed, akkor lehetne annyi eszed, hogy valami normális dologra költöd.
Az étterem az csak egy kajálás, semmi nincs benne, max másfél óra az egész, és csak hivalkodás a semminek.
Én inkább mennék a párommal állatkertbe, az legalább egész napos, érdekes, szórakoztató program, aminek nem a hivalkodás a lényege.
Nem érzed egy kicsit nevetségesnek, hogy annyira nagy lány vagy, hogy fél év miatt puccos étterembe akarsz menni, felnőtteset játszani,közben meg a szüleid azt se engedik, hogy együtt tartózkodjatok a fürdőszobában?
Lefordultam a székről... :))
Mások vagyunk, és szerintem ezért nem is igazán tudnánk közös nevezőre jutni :-)
miért fontos az étterem, az a szál kóró, vagy egy doboz bonbon? Hogy tudd hoyg gondol rád? Amúgy nem tudod?
Mondjuk a korodban még én is mindig próbáltam különlegesség tenni a szülinapokat, de most így 31 évesen egyikre sem emlékszem. Mi a párommal nem ajándékozunk, se karácsonyra, se szülinapra, házassági évfordulót is állandóan elfejtjük, szóval magasról teszünk ezekre. Talán ha tudjuk hogy konkrétan kéne egy kabát pont kari környékén, akkor elmegyünk és megvesszük a másiknak együtt, meg ilyenek..meg apróságok..imádom a sajtot, és most karira férjem beállított egy sajttállal :-) Előtte nekem pulcsi kellet, neki táska, elmentünk, megvettük, használtuk.ennyi.
Magunkból kiindulva nem biztos hogy a pénz miatt nem "szán rád" 500 ft-ot sem. mert ő ilyen, mert az egész felhajtásra nincs igazán igénye, ő téged akar meztelenül az ágyába, akár suhogós naciban is, és ennyi..egyszerű mint a faék amivel igazán boldoggá tehetnéd. Azt csak te tudod hogy neked mennyire és miért fontos a körítés, és való igaz, ha ezt ő tudja és szeret, akkor néha-néha tényleg rittyenthetne egy tábla csokit, vagy egy filléres piknikre a folyópartra/ parkba..
Amúgy a te korodban voltam mikor az akkori pasimmal ünneplésképpen mi is fürdőztünk az anyámék nagy kádjában :-) Arra emlékszem :D
Többen is említettétek, hogy az étterem nem jó ötlet. Nem azt kérdezte, hogy ez jó lesz-e, hanem hogy jó-e a barátja ajándéka és hogy fair-e a dolog.
Szerintem az, hogy étterembe akarsz menni egy megfelelő ajándék, mert egyáltalán nem tárgyilagos. A barátod részéről meg nem szép dolog, hogy az ,,ajándéka" a ti otthonotokban való fürdőzés. Egy csokor virág, egy tábla csoki, vagy valami bonbon is teljesen megfelelő lehetne, és még benn is van egy ezresben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!