Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval...a volt barátommal 2 éve nagyon megromlott a kapcsolat a szakítás miatt. Mondhatjuk úgy is, hogy utáltuk és szidtuk egymást.Mindketten egy osztályba járunk a mai napig így nem tudjuk elfelejteni ami volt köztünk.Msn-ről többször letörölt de pár nap múlva mindig Elérhető volt/visszavett.Megkértem rá, hogy ne írjon ki olyan személyes üzenetet ami rosszul esik de folyamatosan írt ki olyanokat.( mivel én voltam az aki szakított ezért elviseltem ezeket és nem tágítottam...mindig írtam neki sms-t hogy mi van vele, és hogy aggódtam érte.)Pár hétre rá ez a srác már nem írt ki olyanokat amelyek rosszul estek, és ha beszélgettünk minden sor után vigyorgós hangulatjeleket rakott, nagyon kedves volt hozzám, folyton beszélgetni hív ahol csak ketten vagyunk de nem akarja hogy valaki félreértse.Azt állítja már nem utál.Az Msn képem is tetszett neki( én voltam rajta, pl.: tetszett neki a hajam ).

Feltettem neki pár kérdést amelyekre ezeket a válaszokat kaptam:

Én: Miért nem nézel rám soha?

Ő: Tömegben nem merek...

Én: Idegesít ha " rajtad vagyok "?( ezt arra értem, hogy nem tágítok tőle )

Ő: Nem idegesítesz egyáltalán, nem tudom miért de nem :)

Kérlek segítsetek, hogy valójában mit gondol...=( Mit tegyek, hogy újra bízzon bennem?

18/L

2009. dec. 29. 15:12
 1/3 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam a " félreértés "-nél. Attól fél, hogy pletyka lesz belőle.
2009. dec. 29. 15:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Az az érzésem, hogy rosszat, nagyon rosszat tett nektek, hogy egy osztályba jártok. Egyszerűen nem volt lehetőségetek arra, hogy szakítás után legalább egy pár hónapra az egyik fél jobbra, a másik meg balra menjen.

Elég nehéz kihámozni ennyiből, hogy mit gondol. Az biztos, hogy nem vagy neki közömbös, nem haragszik (annyira) rád, és hogy nagyon össze van zavarodva. Én azt javaslom, hogy legylé nagyon egyértelmű vele: ha újra akarod kezdeni vele, akkor mondd meg neki, de ha felejteni akarod, akkor ne kínozd, ezt is mondd meg neki.

Ebben a helyzetben mindenképpen meg kell beszélnetek. Egyébként a rövid idézet alapján úgy érzem, hogy lehet együtt esélyetek, de persze csak akkor ha okosak vagytok, és tudtok felejteni.

2009. dec. 29. 15:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy segítettél!
2009. dec. 29. 16:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!