Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, nem tudok kiigazodni?
Van egy lány nagyon jobba voltunk, nagyon szeretem már legszívesebben minden percbe vele lenék és ölelném egyfolytában. Megmondtam neki egy szép márciusi napon hogy szeretem és akkor elkezdett bunkózni és más fiukkal volt egyfolytában engem meg került :( . ÉS elkezdtem más lányok társaságát keresni hogy valaki szóljon egyáltalán hozzám valaki . És elérkeztünk arra a pontra hogy már nem is köszönünk egymásnak ( én köszönnék de nem köszön vissza , mint ha nem látna,hallana ) . Viszont ezen a héten hétfő óta csak az én társaságomat keresi és mindig elkéri a kajám felét , csak az én viccemen röhög , másikakra azt mondja hogy kussoljál be . És ez megy hétfő óta .
MOST MÉR VISELKEDIK HIRTELEN ÍGY ? NEM TUDOK KI IGAZODNI RAJTA. Nem merem megkérdezni hogy mér viselkedik így .
Léci segítetek .
Mert nő barátom. És egy nőnek SOSE, mond, hogy szereted, amit ő azt nem mondtad neked. Ha előbb mondod neki, kihasznál. Tapasztalat.
A legegyszerűbb ha most üresbe kapcsolsz. Nem keresed a társaságát, de ha odajön hozzád, kicsit beszélgetsz vele aztán, otthagyod, mondván dolgod van.
Más lányokkal dumálsz. Ha megkérdezi mi van, azt kell mondani, hogy semmi.
Ha jól csinálod 2 hónap múlva térden fog csúszni előtted.
De te akkor se foglalkozz vele. Mert az elején elrontottad.
Jó fej lesz veled egy hétig, aztán újra kezdi veled ezt. Te meg belepusztulsz.
Tanulj belőle lépj tovább.
Én ezt 9 hónapig játszottam valakivel, nem lett jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!