Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert viselkedig igy a " fium"? Nem tudok már kiigazodni rajta

Figyelt kérdés

Mar régota ismerem őt viszont szinte soha se váltottunk egy szót sem..addig mig el nem kezdtem jarni vele egy kozepsuliba..ott elkeztunk beszelgetni es ő elkezdett felem kozeliteni...en elsonek visszautasitottam de aztan a baratnom irta h neki tetszik az a fiu es en elkeztem fele kozeledni h marcsak azert se lehessen az ove...a fiu rogton kapott is az alkalmon szerintem...megbeszeltunk egy talalkozot ahol volt csok es ugyis viselkedtunk mint akik mar hetek ota jarnak...kozbe meg ha megkerdeztek mindig mondta h meg nem..es nekem is mondta h o tobbet erez mint baratsag de kevesebb mint szerelem es h ezt ami van koztunk ne mondjuk el senkinek..aztan kb 1 honap mulva szetmentunk.meg en ugy ereztem h o elkezdett tavolodni tolem..nem is beszeltunk mar honapok.ota ..mig szilveszter utan par nappal irta h szeretne velem ujra kezdeni mert h hianyzok neki...azota volt szajra puszi DE nem tobb...amikor a buszon ultunk megfogta a kezem es fb re kitettuk h kapcsolatban viszont most megint elbizonytalanodtam mert irta h o belem meg nem szerelmes..meg h neki ido kell h valakit meg tudjon szeretni meg

ilyenek! Aztan a nagy puszizasba megfertoztuk egymast es 1 h

etig suliba se voltunk de fbn jol elbeszelgettunk ..aranyos volt nagyon de aztan 3 napig nem irt...irtam neki ma erre az volt a valasz h : "Mert nem csak nekem van kezem, es kivancsi voltam h ha nem irok

akkor irsz e" ...aztan egy lany bekavart mert h o szerelmes abba a fiuba akivel vagyok (ha nevezhetem.igy) es neki ezt a valaszt irta: "Mi a faszt irogat azva tifu *******?.. Neki ilyenekhez mi koze?

Azzal vagyok kapcsolatba feszen akivel akarok. Senkivel nem jarok, senkinem nem tartozom magyarazattal azert amit csinalok" ...es most irta h na megy aludni es normalisan koszont el de semmi szivet nem irt :(( most en nem ertem h mivan :( most szerintezek csak hulyit engem??

2014. jan. 20. 00:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Mért tetted idézőjelbe? Lehet, hogy nem is fiú, hanem lány?
2014. jan. 20. 00:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Jesus, hány évesek vagytok?
2014. jan. 20. 01:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Az alábbi szöveget átküldtük korunk legnagyobb elméinek és a magyartanárodnak. Utóbbi harakirit követett el.
2014. jan. 20. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!