Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogy van? Nem tudok kiigazodni rajta.
Figyelt kérdés
pár héttel ezelőtt elkezdtem újra beszélgetni egy régi fiú ismerősömmel.többször mondta hogy mennyire szépnek tart és hogy tökre bejovok neki de ahányszor találkoznánk ő mindig lemondja valamiért.gondoltam hogY igazából ugrat meg minden de ő kezdeményezett és akkor nem értem mi értelme volt..szóval rá is kérdeztem hogy nincs e valami baja velem meg ha nem akar nem muszáj találkoznunk de ő azt mondta hogy ő nagyon szeretne látni csak mindig keresztül húzzavalami a számításait...higgyek neki vagy átvág?://szerintetek mit tegyek??n2013. dec. 8. 21:32
1/11 anonim válasza:
Van egy furcsa emberi szokás, amit kommunikációnak hívnak. Kérdezd meg tőle!
2/11 anonim válasza:
én is ismertem egy ilyen pasit :) hala csak egyet, hagyd a francba, nem érdemli meg az időt
3/11 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek írnám hogy a szövegben is ott van hogy megkérdeztem!:))
2013. dec. 8. 21:37
4/11 anonim válasza:
Én is ismerek ilyet, jobb ha minél elöbb hagyod.
5/11 anonim válasza:
4es vagyok. Akar találkozni, de igazából minden más fontosabb, mint higy idöt szánjon rád.
6/11 anonim válasza:
Az ilyenek a tipikus szájhős kategória képviselői.Szerintem hagyd.
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. dec. 8. 21:51
8/11 Laylah válasza:
Másik verzió: fél attól, hogy milyen reakciót váltanál ki belőle, ha újra látna. Nekem eddig csak az egyik exemmel volt ilyen, meg 5 éve húzódik egy másik, attól viszont komolyan félek, hogy ha vele sikerülne találkoznom, soha többé nem tudnék senkit szeretni...
9/11 A kérdező kommentje:
Hát nem a legfélénkebb típus szóval nem tudom :/
2013. dec. 9. 15:55
10/11 Laylah válasza:
Nem kell ahhoz félénk típusnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!