Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog szerintetek velem maradni?
jó igazatok van ti ezt nem tudhatjátok
am 16
elmesélem az én történetem.
én 16-ot töltöttem mikor megismertem a barátom, ő akkor 19-et töltötte. elég nagy szerelem, sokat voltunk együtt, nagyon szerettük egymást. mindketten elsők voltunk a másiknak kapcsolat és szex terén. lényeg a lényeg, nálunk is egy idő után felmerült ez a kérdés, hogy lehet túl fiatalon találtunk mi ennyire egymásra. és ezt sosem éreztük sértőnek ezt a kijelentést, mert ha belegondolok, ez így igaz. most 20 éves vagyok, és lényegében végigéltem a kamaszkorom 1 fiú mellett :) amivel semmi gond nincs számomra, mert megtanultam viselkedni egy kapcsolatban, megtanultam hogyan kell problémákat kezelni, kompromisszumokat kötni stb. Aztán a szerelem elmúlt, nála és nálam is. maradt egy nagyon erős kötődés a másikhoz, és most tartunk ott, hogy próbálunk leszakadni a másikról. Ennyi idő után elég nehéz, meg úgy, hogy szinte vele nőttem fel, mellette lettem lányból nő...viszont továbbhúzni meg már nem nagyon lehet, elkopott az egész, és fiatalok vagyunk még egy szerelemmentes, megszokott kapcsolathoz.
Szóval, ezzel csak azt akarom mondani, hogy működhet sokáig jól, de elég nagy az esély arra, hogy egy idő után valamelyikőtök majd pl kiváncsi lesz másra is, vagy csak egyszerűen elmúlik nála a lángolás, és besüpped. Persze vannak kivételek, nem mondom, hogy minden kamaszkori kapcsolat így végzi, nagyon soknak boldog házasság a vége. Szóval mindig 2 lehetőség van. :)
20/L
hát az utolsónak nagyon köszi a válaszát :)
Mi remélem hogy abba a kivételbe fogunk tartozni :D
de hát majd egyszer kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!