Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az hogy uralkodjunk az érzéseink felett?
Figyelt kérdés
Tehát, van olyan hogy valaki tud az felett uralkodni hogy megszeret valakit vagy nem...lehet-e irnyítani a szerelmet, az érzéseket? ...2009. dec. 29. 11:28
1/6 anonim válasza:
sztem nem lehet...max titkolni lehet de elnyomni az érzéseket nem..
2/6 anonim válasza:
az agy mindenre képes... ellhet folytani az érzelmeket.. de olyasvalakit nem tudsz megszeretni aki nem tetszik vagy nem csavarta el a fejed az első pillanatban
3/6 anonim válasza:
Lehet uralkodni az érzéseken,ezt nevezik önuralomnak.Minden embernek kellene uralkodnia az érzésein.Azt viszont,hogy kibe légy szerelmes nem tudod irányítani.Ha viszont elakarod felejteni,akkor önuralommal eltudod egy bizonyos idő múlva.
4/6 anonim válasza:
Lehet irányítani. Csak iszonyat nehéz megtanulni. Még azt is tudod irányítani, hogy kit szeress és miért. Ha képes vagy meggyőzni magad hogy miért szereted, akkor olyan szinten be tudod csapni magadat, hogy olyan, mintha tényleg szeretnéd.
De persze biztos létezik olyan is, aki ezt teljesen elhiszi és a végén tényleg szerelmes lesz.
5/6 anonim válasza:
Nagyon tudatosnak kell lenni hozzá. Szerintem max 30-40 százalékban tanulható, a többi "hozott" adottság. Én speciel szélsőségesen tudatos beállítottságúnak tartom magam. Ugyanakkor nagyon "romantikus" alkat is vagyok, így néha elég komoly belső konflikusaim szoktak lenni.
Egyébként lehet uralkodni az érzések felett, néha kell is, de valamikor le kell vezetni ezeket, mert ha felgyűlik, akkor neked lesz rossz.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem lehet uralkodni felett, mert az érzések nem racionalizálhatók bármennyire is próbálják ezt tenni az emberek, ezért inkább csak elnyomni lehet őket, csak az meg önbecsapás.27L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!