Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire erkölcstelen, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire erkölcstelen, amit tettünk?

Figyelt kérdés
Egy szerelmi nemtudomhány szögben élek jelenleg. A történet roppant bonyolult, de megpróbálom felvázolni. 8 hónapja van szexkapcsolatom egy fiúval, akibe ezalatt az idő alatt úgy, ahogy beleszerettem, ő sajnos ezt nem tudja viszonozni(mást szeret, még mindig az exét) szóval nem jöttünk össze végül, de így is az egyik legjobb barátom. Most volt egy majdnem 3 hetes mosolyszünetem vele, mert az exével újra elkezdett találkozgatni, és elég szarul esett, otthagytuk egymást egy időre. Osztálytársam egyébként a fiú, így minden nap látom, mondanom sem kell, elég kellemetlen volt az 3 hét szótlanul. Ezalatt az idő alatt kalandoztam, megismertem egy másik srácot és csókolóztunk, meg taperolás is volt. A fiúnak van barátnője, de mégis megcsalta velem. Sajnos igen.. tudtam a dologról, és így is belementem, még ha kicsit részegen is, de ez nem lehet mentség, tudom. Közben az osztálytársammal újrakezdtük a szexkapcsolatunkat, kb 3 napja, persze a kalandomról semmit nem tud. A másik srác tegnap felhívott, hogy egész nap rám gondol és az együtt töltött hétvégénkre, és szeretne még látni(4 várossal arrébb lakik). A barátnője még mindig megvan, és persze nem tud a kalandunkról. Most komolyan elgondolkoztam, mi lenne, ha összejönnék a fiúval. Nem akarom tönkretenni a barátnőjükkel a kapcsolatukat, de nem szeretheti igazán, ha megcsalta velem. Közben osztálytársammal lenne minden az igazi, de ő ugye nem szerelemmel szeret engem. Ugyanakkor nagyon kényelmes nekem ez a szexkapcsolat, és ha véget érne tudom, hogy megint nem állnánk szóba egymással, ami eléggé fájna. Másrészről attól is félek, hogy a másik fiú barátnője megtudja és agyonver, vagy hasonlók. Hogy lehetne ebből a helyzetből jól kijönni? És megbocsájtható e vajon, amit tettünk?
2014. máj. 19. 18:24
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Egyébként nem érzek beteges vágyat.. csak egyszerűen vonzom az ilyen pasikat..
2014. máj. 19. 18:53
 22/33 Szergej55 ***** válasza:
70%
Egy rakás bűzölgő trágya vajon mennyivel jobb nálad? Költői kérdés volt.
2014. máj. 19. 18:53
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Jaaaaaj mert te olyan okos vagy !!??? neked csak az tettszik hogy ohhhh én jobb vagyok az ágyba biztosan minden foglalt pasas engem akar ha éppen feláll neki De az vagy egy kib.nagy rib**c
2014. máj. 19. 18:54
 24/33 Költőnő? ***** válasza:
100%

Olyan pasikat vonzol, amilyet "akarsz"...

Hogy te milyen erkölcsös vagy h a csóknál meg tudtál állni...

Máris nobelvárományos vagy.

2014. máj. 19. 18:59
 25/33 anonim ***** válasza:
Sőt iskolába is jo neved lehet ezért nem akar az oszt.társad se komolyabban csak arra :-)
2014. máj. 19. 19:01
 26/33 A kérdező kommentje:
Hát cseppet sincs rossz hírnevem, csak hogy tudd, mindenki rendesnek és visszahúzódónak ismer, és osztálytársam volt az első fiú, akivel lefeküdtem.
2014. máj. 19. 19:06
 27/33 anonim válasza:
Szerintem szakíts mindegyikkel.És kerüld el őket jó messzire, ha a barátnőjüket ismered őket is.Mert ha nem ez előbb vagy utóbb úgy is ki fog derülni...
2014. máj. 19. 19:07
 28/33 A kérdező kommentje:
mielőtt ilyen bántó kommenteket írtok, elgondolkodhatnátok, hogy nekem ez hogy esik.. de látom ti se vagytok különbek :D
2014. máj. 19. 19:08
 29/33 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok, ha veletek történne ilyen, hogy esne ha orbitális ribizlinek neveznének titeket.. ja bocs veletek nem fog, mert ti vagytok az erkölcs megingathatatlan totemoszlopai.:) Na további szép napot minden különösen kedves kommentelőnek :)
2014. máj. 19. 19:12
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor azon gondolkodsz, hogy mivel nincs ló (az osztálytársad, aki az ex után áhítozik), ezért inkább átnyergelnél a szamárra (a srác, aki nem tetszik annyira, és barátnője van).

Tehát úgy kezeled őket, mint amit az ember pl. egy ruhavásárlásnál csinál: hát kell valami az esti bulira, nincs olyan fölső, amit kinéztem, de valami mindenképp kell, úgyhogy akkor legyen ez.

Na most már érted, miért szólogat be mindenki? Úgy kezeled a kapcsolataidat, mintha tárgyak közt válogatnál.

2014. máj. 19. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!