Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erkölcstelen, ha egy csaj megnéz más pasikat is, ha van párja?
Ha egyedül vagyok és látok egy nagyon jó palit, még utána is fordulok(persze úgy,hogy ne legyen feltűnő) Ha a barátommal vagyok,akkor max a szemem sarkából nézek meg pasikat, de ez ritkább.
Szerintetek ez gáz?
S cNem olyan egyszerű ez. Ha pl: megy egy pár előttem és mondjuk a fiu megnéz egy csajt a tuloldalon, istenem, nagy dolog. Tetszik neki az a kis csaj a tuloldalon, aki még lehet h kidobja a csöcsejit, meg riszálja magát. Tehát egyfajta elvárása is a csajnak, h megnézzék a palik.
De ha a pár női tagja megbámul egy srácot a tuloldalon, lehet azt mondom, micsoda lotyó, hogy nem bír a vérével még ilyenkor se hogy itt a palia.. szoval ez nem egyszerű.. sokszor ha megenged magának egy nő olyan dolgokat mint egy srác, a nőre már egyszerre mutogatnak..
Részben ez jó is így, hogy egy nőben igen is legyen egyfajta tartás.. attól sokkal vonzóbb egy nő.. 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!