Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire erkölcstelen, amit tettünk?
Ez nem erkölcstelen, mert ahhoz az kellene, hogy legyen valamennyi erkölcsösség bennetek, de ez hiányzik belőletek teljesen.
Remélem soha senkinek nem fogsz kelleni szexen kívül másra.
hogy megbánod-e, rajtad áll. Isten pedig ettől függően bocsát majd meg.
az én véleményem: az őszinteség híve vagyok, én nem tudnék ekkora teherrel a lelkemen élni, úgy hgoy még hazudok is róla...egyébként meg osztálytárs...ez azt jelenti, hogy gimnazista vagy, tehát max 20 éves, de inkább kevesebb. nem mintha ez az össze-vissza kavarás bármelyik életkorban kisebb horderejű lenne. De inkább tanulhatnál, mint hogy szexkapcsolatokon gondolkozol...
Kislány, rendszerint, ha több pasival csinálod vagy akár szimplán, kapcsolaton kívül, ribizli vagy. A nőknek nincs joguk ilyeneket csinálni. Üdv a társadalomban. Senki nem mondta, hogy keress logikát.
Másrészről pedig, mint már írtam, engem csak az frusztrál, hogy valami beteges vágyat érzel a "barátnős egyedek" iránt. Miért nem olyannak állsz le, aki szabad?
A nőknek is van joguk ilyesmit csinálni, az más kérdés, hogy feleslegesen bonyolitják az életüket. Ezért mondtam, hogy épitse le amit lehet, hogy kitisztuljon a helyzet :) Ettől még a pofon befigyelhet később ha valaki elszólja magát, és a barátnő megtudja amit jobb ha nem tud :)
Tény, nem szép másokat bántani akár igy, akár úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!