Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire erkölcstelen, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire erkölcstelen, amit tettünk?

Figyelt kérdés
Egy szerelmi nemtudomhány szögben élek jelenleg. A történet roppant bonyolult, de megpróbálom felvázolni. 8 hónapja van szexkapcsolatom egy fiúval, akibe ezalatt az idő alatt úgy, ahogy beleszerettem, ő sajnos ezt nem tudja viszonozni(mást szeret, még mindig az exét) szóval nem jöttünk össze végül, de így is az egyik legjobb barátom. Most volt egy majdnem 3 hetes mosolyszünetem vele, mert az exével újra elkezdett találkozgatni, és elég szarul esett, otthagytuk egymást egy időre. Osztálytársam egyébként a fiú, így minden nap látom, mondanom sem kell, elég kellemetlen volt az 3 hét szótlanul. Ezalatt az idő alatt kalandoztam, megismertem egy másik srácot és csókolóztunk, meg taperolás is volt. A fiúnak van barátnője, de mégis megcsalta velem. Sajnos igen.. tudtam a dologról, és így is belementem, még ha kicsit részegen is, de ez nem lehet mentség, tudom. Közben az osztálytársammal újrakezdtük a szexkapcsolatunkat, kb 3 napja, persze a kalandomról semmit nem tud. A másik srác tegnap felhívott, hogy egész nap rám gondol és az együtt töltött hétvégénkre, és szeretne még látni(4 várossal arrébb lakik). A barátnője még mindig megvan, és persze nem tud a kalandunkról. Most komolyan elgondolkoztam, mi lenne, ha összejönnék a fiúval. Nem akarom tönkretenni a barátnőjükkel a kapcsolatukat, de nem szeretheti igazán, ha megcsalta velem. Közben osztálytársammal lenne minden az igazi, de ő ugye nem szerelemmel szeret engem. Ugyanakkor nagyon kényelmes nekem ez a szexkapcsolat, és ha véget érne tudom, hogy megint nem állnánk szóba egymással, ami eléggé fájna. Másrészről attól is félek, hogy a másik fiú barátnője megtudja és agyonver, vagy hasonlók. Hogy lehetne ebből a helyzetből jól kijönni? És megbocsájtható e vajon, amit tettünk?
2014. máj. 19. 18:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Szakíts mindenkivel. Úgy megbocsátjuk neked ezt a kis botlást. Később lehet szép, jó, kiegyensúlyozott kapcsolatod így, és még a környezet sem fog kitaszítani. Neked is, meg még annak a pár embernek terhes ez a helyzet. Tehát ha jót akarsz magadnak és másoknak is, akkor most abbahagyod az egészet.
2014. máj. 19. 18:32
 12/33 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem erkölcstelen, mert ahhoz az kellene, hogy legyen valamennyi erkölcsösség bennetek, de ez hiányzik belőletek teljesen.

Remélem soha senkinek nem fogsz kelleni szexen kívül másra.

2014. máj. 19. 18:32
 13/33 anonim ***** válasza:
17%
Nincs itt semmi probléma. Ha a szexkapcsolatot is akarod, meg a másik srácot is, akkor ha ügyes vagy párhuzamosan is intézheted. A lényeg, hogy ne derüljön ki. Amit nem tudnak, az nem fáj. Aztán ha a másik srác szakít érted a barátnőjével, akkor jobb, ha leépíted a szexhavert is. Mert akkor már több időt fog rád szánni, így nagyon kényelmetlen lenne már titkolni előtte a párhuzamosan futó dolgokat...
2014. máj. 19. 18:33
 14/33 anonim ***** válasza:

hogy megbánod-e, rajtad áll. Isten pedig ettől függően bocsát majd meg.

az én véleményem: az őszinteség híve vagyok, én nem tudnék ekkora teherrel a lelkemen élni, úgy hgoy még hazudok is róla...egyébként meg osztálytárs...ez azt jelenti, hogy gimnazista vagy, tehát max 20 éves, de inkább kevesebb. nem mintha ez az össze-vissza kavarás bármelyik életkorban kisebb horderejű lenne. De inkább tanulhatnál, mint hogy szexkapcsolatokon gondolkozol...

2014. máj. 19. 18:34
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz, h mindenki jobbnak tartja a baratnöjet nalad!
2014. máj. 19. 18:36
 16/33 A kérdező kommentje:
hát ezek a kommentek roppant kellemesek.. nem hinném hogy ribizli vagyok, a szexkapcsolat miatt meg pláne nem, mivel azzal senkinek nem ártunk. A másik sráccal pedig idejében leálltunk, akart volna többet, de képes voltam nemet mondani. Nem hinném, hogy kiérdemelném az ilyen jelzőket.
2014. máj. 19. 18:39
 17/33 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok egyébként, és nem vagyunk kisebbségiek, csak a csávó barátnője nem épp magas szellemi szinttel rendelkezik, maradjunk ennyiben.
2014. máj. 19. 18:43
 18/33 anonim ***** válasza:
92%

Kislány, rendszerint, ha több pasival csinálod vagy akár szimplán, kapcsolaton kívül, ribizli vagy. A nőknek nincs joguk ilyeneket csinálni. Üdv a társadalomban. Senki nem mondta, hogy keress logikát.

Másrészről pedig, mint már írtam, engem csak az frusztrál, hogy valami beteges vágyat érzel a "barátnős egyedek" iránt. Miért nem olyannak állsz le, aki szabad?

2014. máj. 19. 18:47
 19/33 anonim ***** válasza:

A nőknek is van joguk ilyesmit csinálni, az más kérdés, hogy feleslegesen bonyolitják az életüket. Ezért mondtam, hogy épitse le amit lehet, hogy kitisztuljon a helyzet :) Ettől még a pofon befigyelhet később ha valaki elszólja magát, és a barátnő megtudja amit jobb ha nem tud :)

Tény, nem szép másokat bántani akár igy, akár úgy.

2014. máj. 19. 18:49
 20/33 A kérdező kommentje:
tisztázzuk, osztálytársamnak nincs barátnője, már 1 éve szakítottak. A másik fiúnak pedig meg fogom mondani, hogy tőlem ne akarjon semmit addig, amíg nem szakított a barátnőjével.
2014. máj. 19. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!