Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falat húz közénk! Hogy lehet ledönteni ezt a falat? Mi a megoldás?
A párommal lassan 2 éve élünk együtt. Eleinte a szüleimnél laktunk, már 9 hónapja, hogy elköltöztünk.
Mostanában kezdem úgy érezni, hogy falat húz kettőnk közé. Látom, hogy nyomasztja valami, és ha megkérdezem, nem mondja el. Vannak elvárásai felém, amiket próbálok teljesíteni, viszont egyre nehezebb úgy, hogy nem érzem azt, hogy szeretne. Mondtam már neki, hogy mutassa ki, mert ez így nem jó, de semmi...
Ha próbálom felhozni a dolgot, mindig nagy veszekedés van belőle. Állítása szerint hisztizek. (lehet hogy igaza van, és túlreagálom, de ha egyszer érezni szeretném azt hogy szeret...)
A napokban szerettem volna meglepni, és felvettem egy szexi rucit, de meg sem hatotta...
Mitévő legyek? Hogy tudnám ezt a falat lerombolni? Hogy tudnám vele ezt megbeszélni úgy, hogy ne veszekedés legyen a vége?
Előre is köszönöm a segítségeket! :)
Igen, tudom sajnos... de megőrülök!
Nyilvánvalóan van valami baja, mert előtte soha nem volt merevedési problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!