Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás ha barátnőm akar kutyát én pedig nem?
Valamelyikőtöknek engedni kell.
Te miért nem szeretnél? Rossz tapasztalatod volt kutyákkal korábban? Nekem ötéves korom óta vannak kutyáim, lakásban és kertesházban is tartottunk. Nincs ebben semmi rossz.
Én sem akartam kutyát, a párom viszont nagyon...Láttam hogy mennyire szeretne, komolyan 3 hétig búslakodott, miután megeggyeztünk, hogy nem vagyunk az életünknek abban a szakaszában, hogy vehetnénk...
Végül engedtem a 21-ből és felhívtam egy tenyésztőt, két nap múlva itt volt a kiskityánk.
Azzal a feltétellel vállaltam, hogy ő gondozza, viszi orvoshoz, tanítja meg a szobatisztaságra, takarít utána ha odapiszkít (még az elején) és takarít utána általánosságban, szőrt meg ilyeneket...
Mostmár én is imádom a kutyusunkat, de továbbra is a vele járó gondok 90%-a a páromé...Én csak akkor segítek ha neki nincs ideje, vagy lehetősége, esetleg amikor megkér.
Sétálni, játszani együtt szoktunk vele.
Egy fekete labri.
Imádom az ilyen retardált kérdéseket, most 2 mondat alapján tegyen valak igazságot...
Miért nem akarsz kutyát mégis? Miért ragaszkodik ennyire a barátnőd ehhez??
off: Emlékszem apukám sem akart macskát a házban, könyörögtünk anyával neki hetekig, végül megengedte, és a családunk szerves tagja volt.
On: jövőre veszitek meg a házat, még BŐVEN van időtök. Szerintem elég akkor megbeszélni mikor majd beköltöztök. Egy év alatt nagyon sok minden történhet, ne vesszetek már össze rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!