Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a feleségem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem valami rég vagyunk házasok, én 20 vagyok, ő 19. Mostanában elég sokat telefonálgat úgy, hogy elvonul a másik szobába és bezárja az ajtót, amiután végzett az egyetemen késő este jön haza (kb. 11, fél 12 fele) és amikor közelednék felé szexuálisan mindig azt mondja, hogy fáradt, hogy nincs kedve vagy hogy fáj a feje. Szerintetek mit tegyek?2014. máj. 19. 08:19
21/27 anonim válasza:
Van valami oka hogy így viselkedjen? Az is benne van a pakliban hogy megcsal, de a vizsgaidőszak is lehetséges sőt a bulizás is, ezt mi pontosan nem tudhatjuk mi zajlik le benne, lehet hogy még szoknoa kell ezt férj-feleséges dolgot, lehet a vizsga miatt feszült nagyon, vagy a rosszabik eset, hogy már nem szeret. Próbáld megbeszélni vele mi a gond, és ne hagyd hogy elintézzen egy semmi közöd hozzá-val mert igenis mostmár sok közöd van hozzá Ha nem sikerül orvosolni ezt, akkor vagy szenvedsz ,vagy elválsz. :/
22/27 anonim válasza:
Kérdező, nyugtass meg, hogy nem csak ennyi a képességeid határ!
23/27 Bence_ válasza:
Baj van. Nem kicsi.
Ha semmi közöd hozzá akkor minek vagytok együtt?
Párjával törődő ember nem beszél így a másikkal.
24/27 anonim válasza:
Most mondd kérdező ,hogy nem volt igazuk azoknak ,akik le akartak beszélni a túl korán és fiatalon köttetett házasságról ! (Biztos volt ilyen ,nem ? )
25/27 anonim válasza:
A telefonról annyit hogy én is elvonulok telefonálni, és ilyenkor bezárkózom. Nem szeretem mikor más belehallgat a beszélgetéseimbe.
Engem jobban zavarna, hogy este 11kor jár haza. Valószínű hogy valami van a háttérben. Miért nem mész érte mikor végez a suliban?
26/27 anonim válasza:
méghogy semmi közöd hozzá én nagyon gyorsan megmutatnám neki hogy hol a helye még wc-re is csak engedélyel mehetne én képes lennék nőt vini haza és ha nem tetszene neki én is meg mondanám hogy semmi közöe hozzá hogy mit csinálnák vele azt meg inkább nem is részletezném mert kicsit durva lenne egyáltalán hogy mer ő ilyet ki ejteni a száján de a te hibád mert hagytad hogy egy nő a fejedre nőjön 23f mán a kérdésed től ideges lettem férfi ember vagy és nem tudod hogy megcsal e én a nyakamat is rá merném tenni agy a kezébe egy tescos szatyort dobj bele neki egy bugyit aztán indicsd ut jára hagy menyen az anyukájához vagy ahová akar ezen nincs mit meg beszélni
27/27 anonim válasza:
én is szép vagyok! Kihasznàlhatlak? Van pénzed? Ha màr eggyire birka vagy:D
Jol van na:) Lépj le a fenébe. Nem a megcsalàs az egyetlen baj, hanem hogy ilyen bunko a nejed! Ja, és rohadt fiatal vagy, sokat kell még tapastalnod egy hàzassàghoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!