Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megcsal a feleségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a feleségem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem valami rég vagyunk házasok, én 20 vagyok, ő 19. Mostanában elég sokat telefonálgat úgy, hogy elvonul a másik szobába és bezárja az ajtót, amiután végzett az egyetemen késő este jön haza (kb. 11, fél 12 fele) és amikor közelednék felé szexuálisan mindig azt mondja, hogy fáradt, hogy nincs kedve vagy hogy fáj a feje. Szerintetek mit tegyek?

2014. máj. 19. 08:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
"Amikor megkérdezem azt mondja hogy semmi közöm hozzá és hogy miért érdekel engem:( " Végülis csak a férje vagy. Ki basznám a pi csába mint macskát sza rni.
2014. máj. 19. 08:45
 12/27 anonim ***** válasza:
88%
Kaparj utána, nektek úgy is ez kell. Ehhh, hagyjuk:(
2014. máj. 19. 08:46
 13/27 anonim ***** válasza:
Minek kellett elvenni,ha szarba sem néz?Ráadásul ilyen fiatalon?
2014. máj. 19. 08:49
 14/27 anonim ***** válasza:
Meg, de látom, meg is érdemled!!!
2014. máj. 19. 08:50
 15/27 A kérdező kommentje:
Mert én nagyon szerettem és még most is szeretem, de félek hogy ő már nem!
2014. máj. 19. 08:50
 16/27 anonim ***** válasza:
Ne hagyd el, maradj vele, nehogy keress egy hozzád méltó nőt! Agyam eldobom! Miért maradtok az ilyenek mellett??? Szeretitek? Ezt?? Miért jobb, mint egy normális, kedves nő? Hm?
2014. máj. 19. 08:52
 17/27 anonim ***** válasza:
Legalább szép? :(
2014. máj. 19. 08:53
 18/27 A kérdező kommentje:
Gyönyörű lány! Azt hittem, hogy vele fogom leélni az életem...
2014. máj. 19. 08:56
 19/27 anonim válasza:
Van valami oka hogy így viselkedjen? Az is benne van a pakliban hogy megcsal, de a vizsgaidőszak is lehetséges sőt a bulizás is, ezt mi pontosan nem tudhatjuk mi zajlik le benne, lehet hogy még szoknoa kell ezt férj-feleséges dolgot, lehet a vizsga miatt feszült nagyon, vagy a rosszabik eset, hogy már nem szeret. Próbáld megbeszélni vele mi a gond, és ne hagyd hogy elintézzen egy semmi közöd hozzá-val mert igenis mostmár sok közöd van hozzá Ha nem sikerül orvosolni ezt, akkor nincs más válas
2014. máj. 19. 09:01
 20/27 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdésre válaszoljak, igen. Szerintem megcsal.

Én a helyedben amikor késő este megcsörren a telefonja, és elvonul utánamennék, és elkérném tőle a telefont. Ha nem adná oda, mondanám neki, hogy még melegébe csomagoljon össze.

Pont azt használja ki, hogy szereted. Azonban ha jó neked, hogy valaki minden este megaláz, hát tűrd tovább ezt a méltatlan helyzetet. Egy ilyen kapcsolatnál az egyedüllét ezerszer jobb.

2014. máj. 19. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!