Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a fülig szerelmesnek lenni, vagy teljesen belezúgni valakibe, nálatok?
Nálam azt jelenti,hogy nélküle el sem bírnám képzelni az életem, Ő a legfontosabb számomra,minden titkot megtudok vele osztani,boldog vagyok vele,naponta 1000000× is eltudom neki mondani hogy "Szeretlek",ha bele néz a szemebe melegség önt el,nincs olyan hogy unom,izgulok mikor találkozom vele..És még sorolhatnám.Én már 10 hónapja fülig szerelmes vagyok a barátomba:)
l/14
15vagyok és mesélem lehet hosszu lessz bocsi:D
> nah én szerelmes volta 6.ba 7.be 8.ba ugyan abba a srácba és ő nem lépett semmit maj 8. nyarán tök össze zörrentünk meg tapi simi minden végül nem lett belőle semmi ha mast ujra csinálnán ezt ako sztem bizti bele tudnék zúgni megint :D
bocs még mindig 23:43vo
de azóta volt pasim is de vele nem éreztem ezt és 1hét utn felmondtam me nem éreztem semmit
rm eljön még az a szerelem hamarosan :D
Ha megkérdeznék tőlem, hogy mi a legjobb dolog, ami történt velem, és mi a legrosszabb dolog, ami történt az velem...mindkettőre ugyan azt válaszolnám...
-Hogy szerelmes lettem...
Egyszer a mennyben érzem magam, máskor meg a pokolban...!
Életemben úgy isten igazából 3x voltam szerelmes..., de most úgy érzem, a 3. szerelemnél, hogy sosem voltam igazán szerelmes idáig, csak most!
Most kerültem egyetemre...Ő idősebb...sajnos "nem vagyok az esete" :(
De annyira szeretem...igazából olyan, mintha még nem is voltam volna ezidáig szerelmes...
Amikor belenézek a szemébe és Ő is az enyémbe...az valami félelmetes..még sosem éreztem ilyet senkinél..., olyan, mintha minden gondolatomat látná...
Oh...azok az átható, sötét-aranyszín szemek...!
És amikor beszél...mindig csak ötödjére fogom fel, mit mond, mert mindig a mosolyát, az arcát, az ajkát, a szemét figyelem... és arra gondolok, hogy el tudnám nézegetni és csókolgatni egész nap!
Mikor meglátom...utána mindig óvatosan kell mennem a lépcsőkön, hogy le ne essek, tudniillik ilyenkor mindig úgy remeg kezem-lábam...
Mindig nézem a kezeit..hogy olyan szívesen megfognám!
És a haja...méz szőke és mahagóni barna keveréke...!
Istenem...de szeretem...és reménytelenül...! Remélem, sikerül minél hamarabb elfelejtenem, hogy ne tápláljak tovább felesleges érzelmeket iránta:(
ahh és az a csibészes mosoly...nah az valami kész...!
Mindig mindenhol Őt keresem, remélem, hogy összefutunk...!
Az a legrosszabb, hogy minél jobban próbálom elfelejteni és kevesebbet gondolni rá..., annál többet gondolok rá:(
A szerelem elég bonyolult dolog...és teljesen más tíz-egynéhány évesen és idősebb korban megélni...!
Én úgy érzem, hogy ez most olyan igazi érett szerelem...!
Bocsi, hogy hosszú lett:P csak úgy kibukott ez most belőlem...
Amúgy 19/L vagyok:)
Remélem, Neked jobban alakul a szerelmi életed, mint nekem!!!
Wow, elozo egy kolto...
Es teljesen egyetertek, egyszerre a leheto legjobb es legrosszabb dolog.
18F
a szerelem,sajnos olyan mint a lufi:felfújod,sokáig tart,nem kapsz levegőt,aztán leenged.
persze ezt csak képletesen írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!