Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el neki, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, vagy titkoljam?

Figyelt kérdés

Az előző évben napi szinten,drogoztam,egy szánalmas junkie voltam.Majdnem beledöglöttem,de sikerült kimásznom ,és most ott tartok,hogy újra élni akarok,talán még nem késő.Megismertem egy lányt,de még nem komoly a dolog,egyenlőre nem akarok beleszeretni.Félek ha megtudja milyen voltam,nem kellek majd neki,undorodik majd tőlem.

Minden vértesztem negativ lett,semmilyen betegségem sincs.

Újra kezdtem,új helyen,senkitől nem tudhatja meg ezeket,de nem szeretnék titkolni előtte semmit,egyszer úgyis kiderülhet,és ha később,akkor rosszabb lesz.

2014. máj. 18. 15:41
 1/6 A kérdező kommentje:
21/F vagyok.
2014. máj. 18. 15:44
 2/6 anonim válasza:

Ez nagyon nagy dolog, hihetetlen büszke lehetsz magadra hogy így újra kezdted az életedet!!

A lánynak meg szerintem mondd el. Az a legtisztább, ha őszinte vagy vele az elejétől. Ha nem érti meg és elítél emiatt, nem is kell vele többet lenned, az megmutatná mennyire is szeret téged. Ha tényleg tiszta vagy, és elfelejtetted a drogokat, akkor mondd el neki:)

2014. máj. 18. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Hihetetlen erős vagy, nagy gratula! Légy büszke magadra és sose szégyeld azt aki vagy. Egy normális nőnek fogsz kelleni.
2014. máj. 18. 15:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Annyira nem gáz, ha tapasztaltabb a lány, és Ő is érettebb már, átesett egy-két dolgon az élete során, akkor össze tudtok rázódni, és ez esetleg neked segíthet is a kitartásban.
2014. máj. 18. 15:55
 5/6 Andrea Henrietta ***** válasza:

Gratulálok, és további kitartást kívánok.

Én is azt javaslom, hogy mondd el a lánynak, de ha neki nincsenek, vagy sosem voltak hasonló dolgai, akkor finoman közöld vele. Biztosítds őt arról, hogy mennyire tiszta lappal akarsz kezdeni, és hogy nem áll szándékodba véletlenül sem visszaesni. Légy vele őszinte, ez nagyon fontos, de légy óvatos. Ha nincs ilyesmivel tapasztalata, megrémülhet. De ha egy kicsit is érez irántad valamit, akkor elfogadja a múltadat és segít továbblépni.

2014. máj. 18. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Neki soha nem voltak ilyen problémái,ezért nem nagyon értené, félek hogy mit gondolna rólam.

Kicsit várok még vele,de el fogom mondani neki,a többi rajta mùlik.

2014. máj. 18. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!