Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy még csak 17 vagyok és szűz?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfivel, aki szinte tökéletes, mind külsőre, mint belsőre.

Idősebb nálam és nem mondtam meg neki konkrétan, hogy hány éves vagyok, csak azt, hogy még tanulok... Azt hiszi, egyetemre járok.

Viszont most elszeretne vinni egy 2 hetes pihenésre, egy egzotikus szigetre. És már kezd feltűnő lenni, hogy bármikor próbál túllépni a csókolózáson, nekem azonnal sürgős dolgom akad, ami miatt be kell fejeznünk.

Nem akarom elveszíteni, de el kell neki mondanom az igazat.

2014. máj. 17. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

mondd el neki szemtől szembe hogy te szűz vagy

És hogy hogyan? Hát magyarul, vagy a közös nyelveteken

2014. máj. 17. 20:13
 2/13 anonim ***** válasza:

amint meghúz dobni is fog:DD

te meg jó nagy hülye vagy azt tudod legalább?

2014. máj. 17. 20:15
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
A szüleid nyilván el sem engednének 17 évesen egy egzotikus szigetre. Te meg feleslegesen ne hülyítsd, valld be, hogy csak 17 éves vagy, még csak nem is nagykorú.
2014. máj. 17. 20:18
 4/13 A kérdező kommentje:

Miért lennék hülye?

Miért dobna, miután lefekszünk?

Nem kell ennyire általánosítani, vagy magadból kiindulni. :)

A szüleim itt a legkisebb gond, így is elég sok mindent tettem már a tudtuk nélkül.

2014. máj. 17. 20:21
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

Hát, ha a szüleid simán elengednek egy nálad idősebb férfivel 17 évesen két hétre, akkor inkább nem is mondok semmit.

Te pedig csinálj, amit akarsz, úgyis ezt tetted eddig is, nem? :)

Mondd meg neki az igazat, hogy szűz vagy, örömmel fog felpróbálni, és aztán keresi a következő áldozatot.

2014. máj. 17. 20:23
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
egzotikus szigetre? Aztán csak óvatosan nehogy eladjanak külföldön :DD
2014. máj. 17. 20:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért hazudtad neki azt, hogy egyetemre jársz?
2014. máj. 17. 20:26
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem azt írtam, hogy simán elengednének. Megoldanám, hogy eltudjak menni. Azt nem írtam, hogy ők tudnának bármiről.

Elváltak, szerintem megtudom számolni a két kezemen, hogy az utóbbi években hányszor szóltak egymáshoz.

Persze, persze... Megd.g, aztán elhagy. Ez a duma kicsit már unalmas... :)

Azért mondtam, hogy egyetemre járok, mert nem hiszem, hogy egy olyan férfi, mint ő, odalenne a tapasztalatlan gimnazista lányokért.

2014. máj. 17. 20:35
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyivel idősebb nálad, és mennyi ideje ismeritek egymást, de a helyedben én nem a "tapasztalatlanságom" miatt izgulnék (feltéve, hogy szeretem, és ő is engem), hanem amiatt, hogy hazugsággal kezdtem a kapcsolatunkat, és ez előbb-utóbb óhatatlanul kiderül.

Lehet, hogy én vagyok túl szigorú, de ha valaki velem tenné ugyanezt, elég jól eljátszaná a bizalmamat, és (feltéve, ha együtt maradnék vele) mindig bennem lenne az a tudat, hogy máskor is könnyen hazudna bármiben, ha az érdekei azt kívánnák.

Nem hiszen, hogy ilyen kiderülne az illetőről, de a példa kedvéért te hogy éreznéd magadat, ha ő "elfelejtette volna" megmondani, hogy nős férfi, mert azt gondolta volna, hogy "te nem lennél oda" egy házas emberért?

2014. máj. 17. 21:07
 10/13 anonim ***** válasza:

"Persze, persze... Megd.g, aztán elhagy. Ez a duma kicsit már unalmas... :)

Azért mondtam, hogy egyetemre járok, mert nem hiszem, hogy egy olyan férfi, mint ő, odalenne a tapasztalatlan gimnazista lányokért.

Hát, kicsilány, ebből a két mondatodból lejön, hogy naiv kis kamaszlány vagy még ;)

De végülis ez a te életed, és sok sikert hozzá :)

Nagyobb valószínűség szerint egy kis numerára szeretne összehozni, persze láttunk már olyat is, hogy rendes párkapcsolat jön össze egy tinilány és egy felnőtt férfi között, de ez a kevésbé valószínű. Kétszer annyi idős vagyok, mint te, kicsit többet láttam a világból. ;)

De mivel te úgysem hiszel senkinek, hát tapasztalj meg a világot a saját károdon. Az okos a más kárán, a hülye a saját kárán tanul.

2014. máj. 17. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!