Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy még csak 17 vagyok és szűz?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfivel, aki szinte tökéletes, mind külsőre, mint belsőre.

Idősebb nálam és nem mondtam meg neki konkrétan, hogy hány éves vagyok, csak azt, hogy még tanulok... Azt hiszi, egyetemre járok.

Viszont most elszeretne vinni egy 2 hetes pihenésre, egy egzotikus szigetre. És már kezd feltűnő lenni, hogy bármikor próbál túllépni a csókolózáson, nekem azonnal sürgős dolgom akad, ami miatt be kell fejeznünk.

Nem akarom elveszíteni, de el kell neki mondanom az igazat.

2014. máj. 17. 20:11
1 2
 11/13 Szergej55 ***** válasza:
Jó, csak miután már elhagyott, ne gyere majd vissza rinyálni ide. Ezt az egyet ígérd meg.
2014. máj. 17. 22:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Nevetséges ez az egész. Először is mi ez? Nem tudja hány éves vagy, ergo nem is ismer igazán, akkor hogy jön ide a szex meg a kiruccanás külföldön? Kb. 20 éves koromban mennék a barátommal kettesben szigetecskére... Olyan több év szoros kapcsolat után... Remélem viszont làtunk még, és ugyanannyival jöttök vissza mint ahogy elmentetek (nem 1, mert otthagy, nem 3 mert kisgyerek... :D)
2014. máj. 17. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Csak javítanék:

Az okos más kárán tanul,

a buta a magáén

a hülye a magáén sem.

A kérdésről: a leírás alapján egyáltalán nem szoros a kapcsolat köztetek, nem szoktatok beszélgetni, nem vagytok eleget együtt, nem próbáltátok ki egymást, ergo: semmit sem tudtok egymásról. Alapjában semmi gond nincs a korkülönbséggel, ha az idősebb partner a kellő figyelemmel és őszinteséggel kezeli a kapcsolatot. Itt az az érzésem, erről szó sincs, sem neki, sem neked nem a komoly kapcsolat a cél.

Ha én lennék a pasi, három kérdésből kideríteném, hogy miben nem mondasz igazat, onnantól kezdve én is másképp állnék hozzád.

F/43 (akinek több fiatal kapcsolata volt már)

2014. máj. 18. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!