Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a páromnak? Vagy inkább titkoljam?
Nekem furcsa, hogy nem mered elmondani a párodnak, nehogy azt gondolja, hogy van köztetek valami..
Miért, anno volt hozzá közöd? Vagy úgy tudja, hogy nem is tartod vele a kapcsolatot? Egyáltalán tudja, hogy van ez az ismerősöd?
Én nem tudnám a párom előtt titkolni, főleg, ha már az én hangulatom és hétköznapjaim is befolyásolja a dolog. Joga lenne tudni, hogy a párja miért/mitől "változott meg", főleg, hogy hatással van rád, és valahol ezáltal a kapcsolatotokra is. Próbáld meg vele megbeszélni, és elmesélni, hogy mi nyomja a lelked. Talán segíteni is tud valamiben, vagy ötletet adni, hogy az ismerőssel mit lehetne kezdeni, vagy ha már csak meghallgat és beszéltek róla, neked is jobb lesz.
Otthon volt a párod, mikor az ismerős evett, fürdött?
Rendezd úgy, hogy akkor jöjjön, amikor párod is otthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!