Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el a páromnak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a páromnak? Vagy inkább titkoljam?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki elég rossz körülmények között van. Ezért én nagyon sokat gondolok rá és a szívem megszakad, a párom kérdezgeti, hogy mi a bajom de nem merem neki elmondani nehogy azt higyje van köztünk valami. Hogy titkoljam tovább úgy, hogy ne vegye észre?
2013. aug. 1. 11:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ezt miért kell titkolni?ha pusztán tényleg csak barátilag sajnálod és nem akarsz vele együtt lenni akkor mond el neki nyugodtan.
2013. aug. 1. 11:04
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem furcsa, hogy nem mered elmondani a párodnak, nehogy azt gondolja, hogy van köztetek valami..

Miért, anno volt hozzá közöd? Vagy úgy tudja, hogy nem is tartod vele a kapcsolatot? Egyáltalán tudja, hogy van ez az ismerősöd?

Én nem tudnám a párom előtt titkolni, főleg, ha már az én hangulatom és hétköznapjaim is befolyásolja a dolog. Joga lenne tudni, hogy a párja miért/mitől "változott meg", főleg, hogy hatással van rád, és valahol ezáltal a kapcsolatotokra is. Próbáld meg vele megbeszélni, és elmesélni, hogy mi nyomja a lelked. Talán segíteni is tud valamiben, vagy ötletet adni, hogy az ismerőssel mit lehetne kezdeni, vagy ha már csak meghallgat és beszéltek róla, neked is jobb lesz.

2013. aug. 1. 11:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Eppen igy fogja majd ezt gondolni. Elvegre a sajnalaton mit kene titkolni...
2013. aug. 1. 11:09
 4/12 A kérdező kommentje:
Volt már párszor, hogy beengedtem az ismerősömet hozzánk enni, fürödni és a párom elzavarta. Akkor még jó, hogy titkolom...
2013. aug. 1. 11:14
 5/12 anonim ***** válasza:
szerintem a párod egy kicsit féltékenyebb típus, aki mindjárt arra gondol, hogy te biztos félrekefélsz, ezért nem mered neki bevallani mi bánt, mert belül tudod, hogy egyáltalán nem értene meg. Nem tudom hogyan titkold tovább. Kár, hogy egy olyan kapcsolatban élsz, amiben bármilyen titkolnivaló felmerül. Az ismerősödet sajnálom.
2013. aug. 1. 11:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Én a párod helyében nem lennék féltékeny egy olyan férfira, aki ápolatlan, ilyen rossz körülmények között van, hogy még fürdeni is és enni is ismerősökhöz tud bekéretőzni. Ha a páromnak lenne ilyen ismerőse, az lenne az utolsó ami eszembe jut, hogy biztosan vele csal meg..
2013. aug. 1. 11:18
 7/12 anonim ***** válasza:

Otthon volt a párod, mikor az ismerős evett, fürdött?

Rendezd úgy, hogy akkor jöjjön, amikor párod is otthon van.

2013. aug. 1. 11:26
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Egyenesen, és a "párodat" rakd helyre emberségből, és ne tűrd, hogy egy esetleges cirkusz miatt az emberséged csorbuljon.
2013. aug. 1. 11:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy néha dugsz a csövivel, de előtte 'lefürdik'. Szerintem megérti.
2013. aug. 1. 11:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne titkold. Ha tényleg nincs köztetek semmi akkor nincs mitől paráznod. szerintem értékelni fogja az őszinteségedet
2013. aug. 1. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!