Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja hogy állandóan rám gondol mégis egy napig nem keresett. A nap 24 órájában nincs arra ideje hogy keressen? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A tegnap írtam smst de még arra sem válaszolt. Előtte való nap meg smsben áradozott arról hogy mennyire hiányzom neki. Hozzátenném mindig ezt csinálja velem. Már többször is találkoztunk.2014. máj. 18. 10:46
1/8 anonim válasza:
S.zard le! Nem csak körülötted forog a világ. Azt nem tudod elképzelni, hogy dolga volt? Vagy csak nem akar a nyakadon lógni?
Örülj neki, legalább a következő találkozó jobb lesz.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem kell a nyakamon lógni, de akit érdeklek az mindennap megkeres. Hogy ha nem találkozunk nem várhatok el annyit hogy legalább felhívjon?
2014. máj. 18. 11:09
4/8 A kérdező kommentje:
De miért keres ha nem érdeklem? Pénteken annyira írta hogy hiányzom neki, a tegnap meg csak nem is keresett, nem válaszolt az üzenetemre. Számomra nehéz elhinni hogy nincs ideje arra hogy egy nap egy kid időre megkeressen.
2014. máj. 18. 11:17
5/8 anonim válasza:
van neki más, akivel elvan, ha az lelép jössz a képbe te.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor jobb lenne ennek véget vetni? Már mondtam neki hogy nekem ez a viselkedés nem jön be.
2014. máj. 18. 11:25
7/8 anonim válasza:
#5-ös vagyok
azt nem mondhatjuk meg mit csinálj, neked kell eldönteni... valószínűleg, ha most ilyen később még rosszabb lesz. próbáld elfelejteni, ne stresszelj azon, hogy nem keres
8/8 A kérdező kommentje:
Ezt fogom csinálni.
2014. máj. 18. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!