Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múlnak az érzéseim mégis állandóan ő jár a fejemben. Volt már valaki így?
Mikor megcsókolom már nem érzem azt mint eddig sőt úgyérzem múlnak az érzéseim mégis ha nincsen velem mindig arra gondolok, hogy milyen jó hozzábújni meg stb...
Valaki S.O.S ez most miért van?
szerintem az elsö részben erösebbek az érzelmek hisz "idegen" és amikor már egy ideje ismered második rész akkor átalakul szeretetté
de ezzel baj nincs
Lehet csak egy rovidtavu megingas,ez esetben el fog mulni es felerosodnek megint az erzeseid,de az is lehet hogy mar nem vagy bele szerelmes... Elofordul akkor sincsen semmi baj.
Hany eves vagy? Miota vagytok egyutt?
az a gáz, hogy nem is vagyunk együtt
csak ilyen barátság extrákkal de én amióta ismerem azóta halálosan szerelmes vagyok/voltam belé most meg már nem érzem amit eddig pedig mivel az elejétől kezdve azt éreztem azt hittem sose fog elmúlni
Mennyit vagytok együtt egy héten? Lehet h már természetesnek veszed, kell a hiányérzet, a távolság h megerősödjön a kapcsolatotok.
Dobjátok fel vmivel az együttléteket(pl menjetek együtt sportolni, szórakozni)
SZEX, SZEX, SZEX
Próbáljatok ki új, izgalmas pózokat, ezzel fellehet dobni a kapcsolatot
Akarj szerelmes lenni, töröld ki ezt a negatív gondolatot, keresd meg azt, mitől lesz olyan, mint az elején :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!