Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől valaki könnyű nőnek számít?
Sziasztok! Van egy osztálytársam, 16 éves lány. Még csak egy barátja volt, de nem volt komoly, csak 1 hónapig voltak együtt. Viszont nem tapasztalatlan a lány,viszonylag sok sráccal csókolózott már. Volt akivel nem jártak, de pettingeltek. (szűz még) Miért használják ki őt a fiúk? Miért nem szeretnének vele komoly kapcsolatot?
(én egy haverja vagyok és érdekel, hogy mi oka lehet ennek az egésznek)
passz lehet olyan as viselkedése hogy nem terveznek vele hosszútávra 2 ha vele egykoru 16 éves fiut keres akkor ne csodálkozzon hogy nincs aki komolyat akar dulnak a hormonok még senki nem akarna elkötelezni magát egy ember mellet
tisztelet a kivételnek
Azért "használják ki" a fiúk, mert hagyja magát. Szerintem egyszerűen szeretethiányos lehet a lány és túl hamar belemegy emiatt csókolózásba/ pettingelésbe, tippre otthon se lehet minden rendben és elváltak már rég a szülei.
Ahhoz hogy komoly kapcsolatot akarjanak a fiúk ahhoz neki is komoly kapcsolatot kell akarnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!