Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép és szegény, vagy a gazdag és csúnya pasik jönnek be inkább a csajoknak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 17:16
11/18 anonim válasza:
Vagyis egy bizonyos érettségi szint alatt.
12/18 anonim válasza:
Igen,a pénzt teremtsd meg magadnak,legyen külömbség azoktól akik pénzért csinálják!Nekik mindegy,hogy szép vagy csúnya lóvé legyen:))
13/18 anonim válasza:
De frankó hogy itt vagy a kinézet vagy a lóvé jöhet szóba. Engem egyik sem érdekel különösebben. Legyen jó fej, szimpatikus, kultúrált, és akkor bármi lehet....
15/18 anonim válasza:
Mindegy csak szeressen engem és én is őt.
16/18 anonim válasza:
Az én választásom a csúnya-gazdag verzió!!!:)
Megindokolom, hogy miért:
Ha valaki gazdag akkor tud szépséget is varázsolni az életébe, új menő ruhák, fodrász, sport, szauna, uszoda és egyebek!! Fontos, hogy művelt is legyen, filozófikus alkat, olyan ember akivel jól el lehet beszélgetni, és hűsegis is legyen!!!:)
A kedvenc mesém egyébként a Szépség és a Szörny!!!
A mostani barátom sem egy adonisz, de én nagyon szeretem megad nekem mindent, eltart és minden kívánságomat teljesítit, valamint okos is, és soha nem csalna meg!!
21/L
18/18 anonim válasza:
A csúnya, nagyon gazdag és 80 felettiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!