Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit "veszít az értékéből" a szemedben egy nő, mint barátnő, feleségjelölt ha volt már előtted 1 komoly és 3 egy éjszakás kapcsolata?
Eleve, titeket mennyire zavarna, mennyire tartanátok olcsónak azt a nőt aki belement egy éjszakás viszonyba is élete során?
Szerintetek van esélye egy komoly, normális párt, férjet találnia annak a nőnek akinek volt egy éjszakás kapcsolata is?
Most nem azért, hogy dicsekedjek, de...
15 évesen vesztettem el a szüzességemet egy 20 éves egyetemistával, akivel egy évig együtt is jártam.
Utána 1 év kihagyással folyamatosan pasiztam. Ha nem volt kapcsolatom, akkor voltak egy éjszakásaim is.
Most vagyok 28, 2 éve házas és összesen 6 éve vagyok együtt férjemmel, az első gyerekünk egy éves, most jön a második.
Nincs nemi betegségem, hűséges vagyok, és még szeretem is.
Pocsék volt a gyerekkorom, a szüleim házassága egy rémálom, és sokáig azt hittem, hogy akivel lefekszem, az szeret, fontos vagyok neki. Idő kellett, hogy rájöjjek, ez nem feltétlenül van így. Ez volt a tanulópénzem és nem hiszem, hogy ettől kevesebb lennék. Bár az is tény, hogy én sose részleteztem a férjemnek, hogy kivel hányszor. Azt tudja, hogy több volt, mint neki, de 4-nél nem nehezebb többet összeszedni.
Nő vagyok, le leszek pontozva, de leírom.
Nekem igenis számít az, hogy milyen kapcsolataim voltak előttem, mert ezzel is önmagát minősíti a másik. Persze itt most sokan "mosdatják" magukat, hogy ez nem jelent semmit. Erős kifejezés, hogy "veszít az értékéből" az, akinek volt egy éjszakás kalandja, tehát így nem használnám, de meggondolnám, hogy egy ilyen emberrel összejöjjek. Számomra azt mutatja, hogy nem gondolkodik felelősen az életéről. A szexualitás nem arról szól, hogy mint az állatok csináljuk akárkivel, aki szembejön, aztán lépünk is tovább. Aki nem képes fékezni magát ilyen téren, az nem egy túl kiforrott személyiség. Most itt az egy éjszakás kapcsolatokról beszélek, nyilván ha előttem volt komoly kapcsolata az nem zavar. Hosszú távra tervezett: nem jött be. Van ilyen, nekem is volt több is. De párkapcsolaton kívül nem létesítek szexuális kapcsolatot.
" nem gondolkodik felelősen az életéről."
Akkor nem gondolkodik felelősen, ha nem húz gumit, és nem akkor, amikor szingliként éppen lesz egy alkalmi kapcsolata.
szégyellem hogy magyar vagyok
21#
Igen van ugyanolyan ertekes ember mint te
Nyugi sok rendes jo felfogasu fiu van kitartas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!