Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor múlik el a szerelem egy kapcsolatban?
hm...En ertem mire gondolsz...a szerelem nem attol mulhat (csak el) h megcsalod, sot attol nem elmulik, cak megbantod a masikat, de errol lehetne beszelni...szoval van aki arra eskuszik h egy ev, van aki arra h 8 honap utan mulik el...persze ez nem jelenti azt h ripsz rpsz akkor nem fogsz erezni semmit...a szeretet megmarad, es a rajongas is ugyanaz maradhat ha vigyaztok:)
namar most en a sajat peldamat mondanam el, nalunk kb a 3. honap utan kezdodtek el a veszekedesek...amiket egybol megbeszeltunk, szoval ezek inkabb vitak...aztan az 5-6-7 honap elegge nyugis volt...majd jott a feltekenysegi meg mindenbe "belekotok" korszak a baratom reszerol...es ez csak fokozodott a 8-9-10. honapban...kicsit ugy ereztem mar semmi sem lehet a regi es mar nem is szeret annyira. de rajottem h igen:) es megbeszeltunk mindent, es biztos vagyok benne h most is ug szeret mint egy evvel ezelott...es en hiszek az OROK szerelemben szoval nekem senki ne meseljen arol h egyszer veget er..."AZ IGAZ SZERELEMNEK NINCS JO VEGE AZ IGAZ SZERELEMNEK NINCS VEGE"
UDV :) es sok sok boldogsagot
Megnyugtatlak ,ha igazi szerelem sokaig tart.
Pl en jartam 2 es fel evet a volt baratommal es mindvegig ugyanolyan langgal szerettem...
1 eve nem vagyunk egyutt es meg mindig szeretem,valoszinu mindig fogom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!