Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van nálam ilyen magasan a szint a lányokkal kapcsolatban?
Én csak annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy azért, mert van lexikális tudásod, ne nevezd magad intelligensnek, mert a kettő nagyon nem ugyan az. :)
Ráadásul ha azért szakítasz valakivel, mert nem tudja, hogy mi az a pancsen láma, az szintén nem utal magas intelligenciára.
Hát jol le lettél oltva :D
A válasz a miértedre tehát:
Azért van nálad "magas szint" mer gyp-s vagy és nincs semilyen szinted csak te hitted.
Sok sikert a személyiségfelylődéshez. Mondanám hogy talán egyszer kellemes pasi leszel de elnézve téged örüljünk ha az elviselhető szintre felfejlődsz. Hajrá!!
Válasz a kérdésedre: Mert egy öntelt kis mitugrász vagy.
Én magam intelligensnek vallom (ami itt sajnos nem sokat jelent): elit egyetemre járok külföldön, viszont a mondandódról tényleg ennyi jutott elsőre eszembe.
Szellemi partner pedig akkor is lehet valaki, ha nem teljesen egyezik vele a lexikális tudásod. Pont az mélyít el egy kapcsolatot, ha fel tudtok nézni egymásra. Erre te látszólag képtelen vagy. 21/L
Mi a csudának kellet neked pancsen lámás csaj? Mintha nem lenne elég ha tudja mi fán terem a rinpocse láma.
Egyébbként a láma szeme a fontos. Hogy tudja milyen a szeme a lámának, mert: ♫♪♫♫♪ láma szeme láma szeme sötétkék ♫♪♫
az embernek szamtalan helyzet elojon az eleteben amikor ugy erzi valami fura van mintha roszul csinalja, pedig o csinalja azt is.
parvalasztasnal van no aki az alkoholistakat valasztja, van aki megtalaja azt aki veri ot, mas szereti ha dominaljak, volt olyn a gyakorin is aki szuz es szep lanyt keresett.
ezek mind mind talan szuloktol talan gyerekkorbol maradt regi programok, amiknek egy eredmenyuk van: boldogtalansag.
ell kell engedni oket, racionalisan megvizsgalni hogy most miert fontos nekem a pancsen lama?? nem vajon apamanak volt ez fontos? nem anyam nelevte ezt belem e o is bodlogtalan? ha sokszor megkerdojelezed es nem hallgatsz ra akkor a vegen le lehet gyoznia rossz programokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!