Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van nálam ilyen magasan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van nálam ilyen magasan a szint a lányokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és egyetemen tanulok. Nem akarok nagyképűnek látszani, de elég okos vagyok. Elképesztően fontosnak tartom, hogy szellemi partnerem egy lány. Volt, hogy azért dobtam egy csajt mert nem tudta mi az pancsen láma. Szóval csak ennyire vagyok "beteg". És az sem elég, hogy a lány okos legyen, de legyen szép is. Sajnos ez a kettő: a szépség és az okosság az vettem észre, hogy kizárják egymást. Próbáltam ismerkedni szórakozóhelyeken is, de az ottani lányok többsége csak szexre jó, mert elképesztően buták. Nagyon lenézem a buta lányokat!

2014. máj. 12. 21:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Én csak annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy azért, mert van lexikális tudásod, ne nevezd magad intelligensnek, mert a kettő nagyon nem ugyan az. :)

Ráadásul ha azért szakítasz valakivel, mert nem tudja, hogy mi az a pancsen láma, az szintén nem utal magas intelligenciára.

2014. máj. 12. 22:12
 32/38 anonim ***** válasza:

Hát jol le lettél oltva :D

A válasz a miértedre tehát:

Azért van nálad "magas szint" mer gyp-s vagy és nincs semilyen szinted csak te hitted.

Sok sikert a személyiségfelylődéshez. Mondanám hogy talán egyszer kellemes pasi leszel de elnézve téged örüljünk ha az elviselhető szintre felfejlődsz. Hajrá!!

2014. máj. 12. 22:20
 33/38 anonim ***** válasza:
Én okosnak és műveltnek is tartom magam(és általában az emberek is annak tartanak), de nekem is utána kellett néznem, hogy mi a franc az a pancsen láma. Nem baj ha okos lányt szertnél, de az intelligencia nem az ilyeneken múlik.
2014. máj. 12. 22:27
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Válasz a kérdésedre: Mert egy öntelt kis mitugrász vagy.

Én magam intelligensnek vallom (ami itt sajnos nem sokat jelent): elit egyetemre járok külföldön, viszont a mondandódról tényleg ennyi jutott elsőre eszembe.

Szellemi partner pedig akkor is lehet valaki, ha nem teljesen egyezik vele a lexikális tudásod. Pont az mélyít el egy kapcsolatot, ha fel tudtok nézni egymásra. Erre te látszólag képtelen vagy. 21/L

2014. máj. 12. 23:06
 35/38 mustafa33 ***** válasza:
100%

Mi a csudának kellet neked pancsen lámás csaj? Mintha nem lenne elég ha tudja mi fán terem a rinpocse láma.

Egyébbként a láma szeme a fontos. Hogy tudja milyen a szeme a lámának, mert: ♫♪♫♫♪ láma szeme láma szeme sötétkék ♫♪♫

2014. máj. 12. 23:39
 36/38 anonim ***** válasza:
Te egy pancser láma vagy....
2014. máj. 12. 23:42
 37/38 mustafa33 ***** válasza:
Hol vót holl nem vót, egyszer a Himalája fölött repült éppen a nepáli légitaxi és abban egy láma, egy hippi és a világ legokosab embere. És mit nem ád a sors, kifogyott a benzin. A gép a zuhanás előtt állt, mondja a pilóta az utasoknak, hogy le fognak zuhanni, ki kell ugrani, de csak három ejtőernyő van a gépen. De mivel ő nagyon fontos és jó pilóta amilyen kevés van kis országukban, az egyikel ő ugrik ki. És kiugrott. Megszólal az egyik utas: - én vagyok a világ legokosabb embere, nekem muszáj megmenekülni, nagy kár érné az emberiséget ha meghalnák. És kiugrott a másik ejtőrnyővel. A láma mondja: - fiam ugorj ki te, te még fital vagy, én már éltem eleget. Erre a hippi: - nyugi tata, magának is jut ejtőernyő mert a világ legokosabb embere az én hátizsákommal ugrott ki. ☺
2014. máj. 12. 23:49
 38/38 anonim ***** válasza:

az embernek szamtalan helyzet elojon az eleteben amikor ugy erzi valami fura van mintha roszul csinalja, pedig o csinalja azt is.

parvalasztasnal van no aki az alkoholistakat valasztja, van aki megtalaja azt aki veri ot, mas szereti ha dominaljak, volt olyn a gyakorin is aki szuz es szep lanyt keresett.

ezek mind mind talan szuloktol talan gyerekkorbol maradt regi programok, amiknek egy eredmenyuk van: boldogtalansag.

ell kell engedni oket, racionalisan megvizsgalni hogy most miert fontos nekem a pancsen lama?? nem vajon apamanak volt ez fontos? nem anyam nelevte ezt belem e o is bodlogtalan? ha sokszor megkerdojelezed es nem hallgatsz ra akkor a vegen le lehet gyoznia rossz programokat.

2016. márc. 28. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!