Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van nálam ilyen magasan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van nálam ilyen magasan a szint a lányokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és egyetemen tanulok. Nem akarok nagyképűnek látszani, de elég okos vagyok. Elképesztően fontosnak tartom, hogy szellemi partnerem egy lány. Volt, hogy azért dobtam egy csajt mert nem tudta mi az pancsen láma. Szóval csak ennyire vagyok "beteg". És az sem elég, hogy a lány okos legyen, de legyen szép is. Sajnos ez a kettő: a szépség és az okosság az vettem észre, hogy kizárják egymást. Próbáltam ismerkedni szórakozóhelyeken is, de az ottani lányok többsége csak szexre jó, mert elképesztően buták. Nagyon lenézem a buta lányokat!

2014. máj. 12. 21:20
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Elég okos vagy ha egy láma miatt dobtad. :D
2014. máj. 12. 21:21
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Homár hal vagy.
2014. máj. 12. 21:22
 3/38 anonim ***** válasza:
A buta fogalma relatív!
2014. máj. 12. 21:22
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Te is buta vagy. De mindenkinek vannak értékei. Kivétel neked. De ne szomorkodj! Kivétel erősiti a szabályt ;)
2014. máj. 12. 21:24
 5/38 anonim ***** válasza:
Valoszinű te sexre se vagy jo. Huu akkor milyen buta lehetsz?
2014. máj. 12. 21:25
 6/38 anonim ***** válasza:
100%

Lehet egyetemre jársz, de szöget tudsz a falba ütni? Villanykörtét tudsz kicserélni? Betont tudsz kikeverni?

Autót tudsz vezetni? Az otthoni elektromos dolgokat nagyjából megtudod reparálni? bogarat le tudsz csapni?

Na nekem ettől a férfi a férfi, nem az egyetemtől!

Én meg ezért dobnálak ki mondjuk, ha ezekhez a dolgokhoz nem értenél!

2014. máj. 12. 21:25
 7/38 anonim ***** válasza:
Biztos büdös is vagy...
2014. máj. 12. 21:26
 8/38 anonim ***** válasza:
0%
Remélem, egyedül pusztulsz meg, 6-os.
2014. máj. 12. 21:28
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Az érzelmi intelligenciád is 0 lehet. Atyaég!!! Robot vagy. Biztos büfé szakra jársz.
2014. máj. 12. 21:28
 10/38 A kérdező kommentje:
Jogsim van. Alapvető házimunkákat meg tudom csinálni. Sőt képzeld főzni is tudok. Az egyetem mellett már dolgozom és eddig az ágybeli dolgaimra panasz!
2014. máj. 12. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!