Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van nálam ilyen magasan a szint a lányokkal kapcsolatban?
"Sajnos ez a kettő: a szépség és az okosság"
van még mit csiszolni azért az "okosságodon", barátom
Én igenis tudom, és tudtam mindig is, mi az a pancsen láma. Én is egyetemre járok, átlag feletti intelligenciám is van. 5 nyelven beszélek. Több fiú vonzó lánynak tart. ~Tudod, nem akarok nagyképűnek látszani, de elég szép vagyok.~
És remélem azt is tudod, hogy a büdös életben nem jönnék össze ilyen kreténnel, mint te. Sorry.
Kérdező, szerintem te valami elfajzott, önszexuális egyed vagy.
Remélem sose lesz utódod.
nem tudom mi az a pancsen láma, pedig eddig minden ember visszajelzése alapján rendkívül intelligens vagyok. na ezt add össze :D
(ha már intelligencia, kíváncsi vagyok, hány szép verset tudsz elszavalni. ez többet számít szerintem, mint a lámák)
23/F
Nőként fogok válaszolni neked.
Igaz, hogy egy pár soros kérdés alapján nem lehet kiismerni egy embert, de pár dolog azért lejött rólad.
Nekem, mint nőnek, semmi érdekes nem lenne egy hozzád hasonló emberben.
Több dolog is arra utal, hogy súlyos gondok vannak az önértékeléseddel, amiket buta módon akarsz megoldani. Egy intelligens, sikeres, kiegyensúlyozott embernek nincs szüksége ahhoz, hogy lenézzen másokat (attól te nem leszel több, hogy ha bemagyarázod magadnak, hogy ez meg az kevesebbet ér nálad, ez csak buta illúzió), sem pedig arra, hogy az első információ, amit közöl magáról az legyen, hogy egyetemista és fú de okos. Aki tényleg okos és értékes, annak nincs szüksége erre, hanem ösztönösen adja át magáról ezt az információt. MEGMUTATJA, hogy okos. Ez olyan, mintha én csillámpóni akarnék lenni, ez lenne minden vágyam, és próbálnám egy anonim oldalon tényként közölni, hogy márpedig én csillámpóni vagyok. Sok értelme lenne, igaz? :)
Hát ennyi értelme van annak is, ahogy sztárolod magad, és közben csakis arról beszélsz, hogy neked ki elég és ki nem elég, és kit hogyan nézel le.
Azon elgondolkoztál, hogy TE kinek lennél elég? Hogy te elég jó vagy-e? Kihozod magadból a maximumot? Vannak mélyebb értékeid? Lehetnél élete szerelme egy nőnek?
Szerintem magadban tegyél rendet, gondold át alaposan az erősségeid és a gyengeségeid is!
Egy kis személyes vélemény: Én pl. soha az életben nem álltam volna le olyan pasival, aki ki mer olyat mondani, hogy bármilyen lányt "ürítésre használ". Ki vagy te, hogy így beszélj másokról, és ennyire hiányozzon belőled az alap emberi tisztelet? Mit szólnál, ha némely nők teljes természetességgel közölnék, hogy ők meg arcon hugyoznának téged, mert nekik csak arra vagy jó?
Nem tudom, hogy milyen alapon nézel le másokat... Főleg azért, mert esetleg nem olyan intelligensek. Emellett lehetnek más értékeik, lehetnek hasznos tagjai a társadalomnak. Talán még nálad is lehetnek hasznosabbak.
Ennyi lenne. Nézz magadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!