Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van nálam ilyen magasan a szint a lányokkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és egyetemen tanulok. Nem akarok nagyképűnek látszani, de elég okos vagyok. Elképesztően fontosnak tartom, hogy szellemi partnerem egy lány. Volt, hogy azért dobtam egy csajt mert nem tudta mi az pancsen láma. Szóval csak ennyire vagyok "beteg". És az sem elég, hogy a lány okos legyen, de legyen szép is. Sajnos ez a kettő: a szépség és az okosság az vettem észre, hogy kizárják egymást. Próbáltam ismerkedni szórakozóhelyeken is, de az ottani lányok többsége csak szexre jó, mert elképesztően buták. Nagyon lenézem a buta lányokat!2014. máj. 12. 21:20
11/38 anonim válasza:
Kérdező: alapszabály, hogy soha ne utalj arra a kérdésedben, hogy mennyire vagy intelligens. Még ha objektíve így is van, az itteni válaszadókat nem fogja érdekelni; egy konstruktív és releváns választ sem fogsz kapni.
Egyébként hasonló vagyok én is. Tapasztalataim szerint vannak szép és okos lányok, de természetesen nagyon ritkák.
12/38 anonim válasza:
Mi bajod nyolcas? Tán pancser vagy? :)
13/38 anonim válasza:
Mi bajod a 6ossal. Szükség van arra hogy vki kicserélje villanykörtét.
14/38 anonim válasza:
Ne haragudj, de az okosság nem azon múlik, hogy ismersz-e egy fogalmat vagy sem. Nem lehet mindenki ugyanazon a területen zseni. Gondolom neked is vannak hiányosságaid az élet minden területén. Mit szólnál, ha téged azért dobnának, mert nem tudsz hibátlanul integrálni egy két soros egyenletet?:)
15/38 anonim válasza:
Te okos vagy, de nem bölcs. Utóbbi fontosabb. Ki nem szarja le a pancsen láma fogalmát? Én sem tudom, pedig rohadtul tájékozott vagyok. ELég gáz ha egy nővel ilyenekről kell beszélni. Addig én inkább dugom, míg te ezekről filózol :D
16/38 anonim válasza:
Mert még gyerek vagy egy kicsit. A párkapcsolathoz csak az kell, hogy a felek jól érezzék magukat egymással, ugyanakkor fogadják el egymást úgy, ahogy vannak. Ne az igényeidből adj le, hanem tágítsd a látókörödet és tekintsd értéknek azt is, ha egy lány tud kedves lenni, meg van otthonteremtő képessége. Feltehetőleg ezért te sem vagy egy Einstein és képzeld neki is voltak barátnői, de nem az okosságot kereste bennük. Persze nem árt ha van, de azért ugye túl okos mégse legyen, mert az ciki lenne, nemde ???
17/38 SprintElek válasza:
Egy nagyképű egyetemista vagy, akinek irreálisan nagyok az igényei és igen, buta vagy mert az emberekben nem az értéket látod. Most kezdj el irtózni magadtól is.
18/38 anonim válasza:
Na megnézném azt kérdező ahogy te csavarozol vagy szögelsz! :) Van egy olyan gyanúm, hogy max a kezedet :)
Annak a kedves idiótának meg aki írt nekem üzenem, hogy nem vagyok pincérnő ha ennyire érdekli, amúgy meg nem az én hibám ha egy tehetetlen, töketlen barom!
19/38 anonim válasza:
Én is egyetemista vagyok, de már rosszul vagyok attól, hogy egyesek mennyire elszállnak maguktól emiatt...
20/38 anonim válasza:
nekem is magasak az elvárásaim az intelligencia tekintetében, de a kinézet nekem nem fontos. legyen okos a lány, aztán a többi majd alakul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!