Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek?
18éveslány vagyok és beleszerettem egy 40 éves pasiba akinek felesége és két kisgyermeke van..szerintem ő is szeret engem és úgy látom rajta h velem jobban szeret lenni mint a családjával de a családja miatt leplezi az érzelmeit előlem..gyakran pettingelünk meg ilyenek de több nincs köztünk..szeretünk együtt lenni
Segítsetek
Hát hogy a jó francba ne szeretne téged egy 40 éves pasi? :D
Keress valami fiatalabbat ezeket meg hagyd a fenébe.. max a feleségével tudasd, hogy a férje 18éves csajokra bukik mostanában.
De utálom amikor apakomplexusosnak nevezik itt az embereket...
Nézd, asszem gáz van nála otthon, azért keresi a boldogságot nálad. Kérdezz rá, ha nemet mond, hagyd a francba, ha igent, akkor nem miattad válik, hanem mert vacak a házassága.
Ha szar a házasság, nem az az első, h keresünk egy szeretőt/elválunk. Előbb le kell ülni, meg kell beszélni a problémákat, kompromisszumot kötni stb.
Sztem hagyd békén, keress jobbat, akinél nem csak másodhegedűs vagy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!