Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

18éveslány vagyok és beleszerettem egy 40 éves pasiba akinek felesége és két kisgyermeke van..szerintem ő is szeret engem és úgy látom rajta h velem jobban szeret lenni mint a családjával de a családja miatt leplezi az érzelmeit előlem..gyakran pettingelünk meg ilyenek de több nincs köztünk..szeretünk együtt lenni

Segítsetek

2009. dec. 27. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Eee, b*szki...
2009. dec. 27. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

21/F

szerintem hagyd...

2009. dec. 27. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
hagyd békén ne keresd ne tegyél tönkre egy családot
2009. dec. 27. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
még egy apakomplexusban szenvedő tini...felejtsd el, családja van. a férfi meg szégyellje magát. undorító. fúj. az apád lehetne!!!
2009. dec. 27. 20:51
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Remelem veled is ezt teszi majd a pasi,mint most a nejevel.Fiatal kurv@ mindig lesz...
2009. dec. 27. 20:52
 6/9 anonim válasza:
Tegyél tönkre egy családot és legyél büszke magadra. Én 17 évesen is felfogom hogy nem helyes és néha az eszedet kéne használnod a szíved helyett. felejtsd el de nagyon gyorsan.
2009. dec. 27. 20:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát hogy a jó francba ne szeretne téged egy 40 éves pasi? :D

Keress valami fiatalabbat ezeket meg hagyd a fenébe.. max a feleségével tudasd, hogy a férje 18éves csajokra bukik mostanában.

2009. dec. 27. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:

De utálom amikor apakomplexusosnak nevezik itt az embereket...

Nézd, asszem gáz van nála otthon, azért keresi a boldogságot nálad. Kérdezz rá, ha nemet mond, hagyd a francba, ha igent, akkor nem miattad válik, hanem mert vacak a házassága.

2009. dec. 27. 22:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha szar a házasság, nem az az első, h keresünk egy szeretőt/elválunk. Előbb le kell ülni, meg kell beszélni a problémákat, kompromisszumot kötni stb.

Sztem hagyd békén, keress jobbat, akinél nem csak másodhegedűs vagy...

2010. jan. 1. 10:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!