Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet okom félni, hogy megcsal? Vagy a baba miatt változott meg?
Hát én ezt nem értem. Most szültél meg egy kisbabát.. fél éve gondolom folyamatosan vele vagy. Te is kivagy! Nem csak ő, mért ő várja el a kényesztetést?... És egyáltalán ezt hogy hagyhatod? Természetes, hogy megvan ez is egy kapcsolatba... de szerintem ide azért több minden is kéne.
Ha helyre akarod vele hozni a dolgot, muszáj földobnod vmivel a kapcsolatot. Szerintem. Egy romantikus vacsora kettesbe... esetleg egy régi helyen, ami emlék.. és a szexet is. Akárhogyan. Én nem tudom mennyi ideig normális, hogy fájjon, de ... muszáj megoldanotok :S Mert ez így gondolom nem lehet jó. És igenis követeld ki, hogy szépen beszéljen veled.. mégiscsak van egy kisbabátok, ilyenkor mindenkinek boldognak kéne lennie. A megcsalásról pedig... hát nem tudom, szerintem szimplán lehetnek más okai is, nem biztos, hogy van valakije. De ha jóba vagy valakivel onnan, a munkatársai közül, akár rá is kérdezhetsz, vagy akár... érted. De egyszer próbáld meg meglepni! Menjetek oda a babával, mikorra végez. És vedd rá, hogy menjetek el vhova 3-asban :) Ha végig veled van, és lett volna vkivel találkája, azt ugyebár vhogy le kell mondania.. Szerintem először megpróbálhatod ezt is.
A mobilját mostanában rendszeresen kint hagyja a kocsiba,ez is furcsa,és csak este hozza be,amikor fekszünk le aludni,nem jutok hozzá.
Ez az egész kb 2 hete van,ahogy írtam,és próbáltam vele beszélni,de azt mondta semmi baja.
Ami engem zavar még,hogy ugye nem úgy nézek már ki mint régen,a hasam,a melleim,de állítása szerint ez őt nem zavarja.Nem tudom mit tehetnék.Kollegáit nem ismerem.Nagyon bizonytalan ez így.Régen olyan jól megvoltunk,szenvedélyesek voltunk,most meg...
Nem nézem ki belőle,hogy megcsaljon,legalábbis régen így gondoltam,de mostmár nem tudom.Amikor rákérdeztem,azt mondta hülyeséget beszélek.Annyira hiányzik a figyelmessége,törődése,hogy amikor nagy néha szex van,ne csak az legyen,hanem szeretet is,kedveskedés,ne egy gyors numera.
Most mennem kell egy picit el a géptől,mert a kislányomat etetem.De várom még a tanácsokat.
Megértem hogy bánt ez az egész,nem jo ez igy.Próbláj meg ugy tenni mintha nem lenne semmi baj,ne is bezsélj vele ilyenekröl.Aztán majd azt fogja gondolni hogy ugysem gondolja,hogy megcsalom(ha tényleg megcsal) vagy vmi és akkor egy idö után majd hibázik,te meg résen leszel.Sajna többet nem tudok segiteni,mert ahogy irod te a fejed tetejére is állhatsz ha ö nem akar beszélni:(
Sok szerecsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!