Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindkettőt szeretem, mit csináljak?
Bocsi a hosszúságért előre is.
Szóval a helyzet az,hogy van a párom (továbbiakban G) és a "haverom" ( továbbiakban P).
Szóval G-vel 10 hónapja leszünk, ő vette el a szüzességem, megvagyunk,azaz voltunk.
Közbejött P, ő csinált nekem PC-t a fülembe (industrial)... egyre többet beszélgettünk, végül 2 hete szerelmet vallott nekem.Mindenre képes értem, régen ilyen szexmániás volt, minden nap más csajjal volt, de leállt,mert rájött, hogy ez nem jó. A volt barátnőjét miattam otthagyta.Tegnap közölte velem, hogy magára tetovál (tetkót, PC-ket csinál) egy madarat, ami rám emlékeztet,gondoltam viccel,hát nem...egy nonfiguratív madarat tetovált... jól néz ki,de ez már durva. Kezdek marhára belezúgni! :( És most jön a feketeleves- Ma voltam P-nél,ketten voltunk... lefeküdt az ágyra, én mellé, vele szemben... egymáshoz ért a fejünk, majd az ajka az enyémhez és megcsókolt... én meg visszacsókoltam...ahogy az ajka az enyémhez ért... felemelő érzés volt...tudom, hogy G-vel vagyok,de kezdem nagyon megszeretni P-t,napok óta nem tudok enni, nem alszok normálisan,bőgök folyamatosan,teljesen kivagyok. :( Mindkét hülyét szeretem, de nem tudom mit tegyek...Mindkettőhöz húz a szívem... tudom h nem kellett volna megcsókolnom P-t,de nem tudtam ellenállni...vágytam erre a csókra, nem tagadom :( Soha nem éreztem még így magam...nagyon rossz :'( Tudom, az én érzéseim, de nem tudom mit tegyek.Kérlek segítsetek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!