Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mindkettőt szeretem?
Figyelt kérdés
Van barátnőm 5 hónapja nagyon szeretek vele lenni nem vagyok belé szerelmes de nagyon szeretem. azért jöttem vele össze hogy elfelejtsem azt a xy akibe szerelmes vagyok mert neki épp pasija volt és mikor összejöttem a lánnyal, másnap szakított az xy a pasijával.. Amikor a barátnőmmel vagyok nagyon jól érzem magam nem is gondolok az xy-ra de ahogy elbúcsúzunk rossz kedvem lesz és úgy érzem szakítanom kell vele.. De ha az xy-nal vagyok vagy telefonálok vele akkor nagyon jól érzem magam de nem tudom hogy akar-e tőlem valamit mert tavaly 3 éve folyamatosan együtt voltunk több volt mint barátság de nem jöttem vele össze mert féltem hogy nem vagyok neki elég jó azóta folyamatosan szeretem.. Mit tegyek hogy elfelejtsem vagy mi legyen?!2013. máj. 26. 13:58
1/3 anonim válasza:
Sajnos a jelenlegi barátnődet nem szereted igazán ahhoz, hogy végleg vele maradj, tehát úgyis vége lesz idővel. Most szakíts vele, mert később rosszabb lesz...
Ismerkedned kéne más lányokkal, és biztos találsz majd olyat, akibe bele is tudsz szeretni, szerelmes leszel belé nagyon. A régi csajt meg abszolút el fogod így feledni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom sehogy se elfelejteni mert osztálytársam (tudom hogy osztálytársalnem kéne összejönni) de ha vele lennék akkor biztos hogy úgy válnánk el mint barátok ahogy eddig az összes barátnőmmel még velük is szoktam beszélni.. És már 2éve próbálom elfelejteni és sosem sikerül mert ha csak ránézek akkor elpirulok meg ilyenek.. És a mostani barátnőmet nagyon szeretem már vele is több mint 3 éve beszélek és most jöttünk össze és nagyon szeretem. de barátnak jobb volt mint barátnőnek vagy nem tudom.
2013. máj. 26. 14:11
3/3 anonim válasza:
Hagyd a fenébe xy-t :) ha nem tett semmit érte hogy össze jöjjetek, nem adta jelét akkor pláne...ne hagyd a lányt aki igazán szeret téged. Mivel ha otthagyod, és xy-nak lesz jobb pasi nálad akkor máris elhagy. De ha nem érzel a lány iránt semmit jobb ha minél előbb vége, mielőtt nagyobb sebet okoznál neki. Ne csapd be se magad se őt. Ha jól érzed magad vele az csupán barátság. Legjobb barátság, de nem szerelem. Ha xy-t úgy érzed igazán szereted, akkor harcolj érte és add a tudtára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!