Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikőjüket szeretem? Ugy érzem mindkettőt de nem tudom kit jobban?
3 hónapja megismertem egy srácot társkeresőn, egy városban élünk, ő 24 éves, én 17 leszek, nagyon belé szerettem már az elején és azt mondta hogy ő is szeret de nem járunk... még ... igy telt el két hónap, aztán én meguntam hogy sose keres, sosem ir vissza, és mindig lemondja a talikat, igy 3 napig nem irtam neki. De a 2. napon rámirt és kérdezte hogy vagyok... nem válaszoltam... a harmadik nap irt egy szöveget hogy szeret és nem akarja elvesziteni a mosolyom, és hiányzok neki, és nem akarja hogy egyáltalán ne beszéljünk, visszaírtam neki kibékültünk, és most már megint ott járunk hogy szerinte még mindig nem vagyunk együtt és hogy szeret de nem tud bennem megbizni. de én a 3 nap alatt megismertem egy srácot a suliban akivelminden nap beszélek és hát tetszik nekem és lehet szerelmes is vagyok belé de nem tudom mit csináljak, élőben még sosem beszéltünk, ő 18 éves, és szűz, és nem volt még barátnője. és hát én már nem vagyok szűz és lehet ez okoz majd egy kis gondot, ha összejövünk. de nem tudom melyikőjüket szeretem jobban ha az egyik velem van hiányzik a másik, ha a másik van velem akkor az előző hiányzik.
akit megismertem 3 hónapja ő érezteti hogy szeret és rengetegszer kibékültünk már de nem bizik bennem, és hát szeretem őt is és a másikat is...a 3 hónap ő szeret de a bizalom hiány miatt szerelemről nála szó sincs...a sulis srác ő pedig nem szerelmes max. szimpatikus vagyok neki...
3 hónapossal jobban el tudom képzelni a jövőm a 17 éves sulis sráccal még egyszer sem gondolkoztam azon hogy esetleg lenne e jövőnk..
mit tehetnék, hogy döntsek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!