Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Már megőrülök.
4 hónapja ért véget egy másfél éves kapcsolatom amiből alig tudtam kilábalni. Most végre van egy srác, akibe kezdek beleszeretni és idáig azt hittem én sem vagyok közömbös neki. Már huzamosabb ideje együtt szoktunk lenni bulikban, táncolgattunk,stb. Tegnap megcsókolt először. Én a fellegekben éreztem magam és bíztam benne, hogy jelentkezni fog, de nem tette. Nagyon kezdem megszeretni, de úgy érzem én őt nem érdeklem. Nagyon szomorú vagyok. Hogyan tudnám őt meghódítani? Én eldöntöttem, hogy nekem kell. Van olyan esetleg akinek hosszú idő után sikerült valakit meghódítani? segítsetek légyszi,de ne olyan válasszal, hogy hagyjam a fenébe.
17,L
Szia!
Várj, türelem rózsát azaz pasit terem...
Én a volt párommal igen hosszan ismerkedtem meg. Kb.1 hónapig csak kerülgettük egymást, nagy szó volt hogy elértük hogy köszönjünk egymásnak. Utána ha meglátott szinte menekült, ekkor már le is tetetm róla. De rá két napra vette a bátorságot és felhívott, elhívott randira, a 2.randin meg is csókolt de lefeküdni csak 5 hónap után feküdtünk le, nem kapkodtuk el de nem is bántuk meg!
NEm kell követni ezt a rohanó divatvilágot, a te kiszemelted is egy ilyen nyugis lehet, hagyd had ő lépjen, ha meg nem fog az úgyis fel fog tűnni.
Bízok benne hogy azóta már összejöttetek és boldogok vagytok!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!