Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Már megőrülök.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Már megőrülök.

Figyelt kérdés

4 hónapja ért véget egy másfél éves kapcsolatom amiből alig tudtam kilábalni. Most végre van egy srác, akibe kezdek beleszeretni és idáig azt hittem én sem vagyok közömbös neki. Már huzamosabb ideje együtt szoktunk lenni bulikban, táncolgattunk,stb. Tegnap megcsókolt először. Én a fellegekben éreztem magam és bíztam benne, hogy jelentkezni fog, de nem tette. Nagyon kezdem megszeretni, de úgy érzem én őt nem érdeklem. Nagyon szomorú vagyok. Hogyan tudnám őt meghódítani? Én eldöntöttem, hogy nekem kell. Van olyan esetleg akinek hosszú idő után sikerült valakit meghódítani? segítsetek légyszi,de ne olyan válasszal, hogy hagyjam a fenébe.

17,L

2009. dec. 27. 18:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
most te keresd / hívd el valahova
2009. dec. 27. 18:29
 2/14 anonim ***** válasza:
55%
Bakker, mert tegnap óta nem keresett, már neked kell lépned???? Te hülye vagy.. türelem szó ismerős? Ezért lép le egy csomó srác, mert a nők nagy része azonnal akar mindent..
2009. dec. 27. 18:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi...!Ha megcsókolt,akkor nem lehetsz közömbös a számára!Ezt egyszerűen nem tudom elképzelni!Szóval csak várj!Majd jelentkezni fog!Hidd el!És ne mássz rá...Sok fiú szereti a szabadságot!17/f
2009. dec. 27. 19:05
 4/14 A kérdező kommentje:
írtam, hogy mar régebb óta együtt vagyunk bulikkor és tegnapig nem volt csók. soha nem jelentkezett még, mindig csak a bulikkor keresi a társaságom :( mit tegyek? a számomat az egyik haverjától elkérte, de akkor mert nem ír?
2009. dec. 27. 19:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Na ha el kérte a számod,akkor azt nem véletlen kérte el :D

Hívni fog!

2009. dec. 27. 19:54
 6/14 A kérdező kommentje:
de három hete várom, hogy hívjon, szerintem mar nem fog :(
2009. dec. 27. 20:06
 7/14 anonim ***** válasza:
Lehet egyszerűen csak nem mer felhívni,nem tudja rászánni magát a telefonálásra...
2009. dec. 27. 21:09
 8/14 A kérdező kommentje:
lehet,de mégis hogyan tudnám felkelteni az érdeklődését?
2009. dec. 27. 21:16
 9/14 anonim ***** válasza:

szerintem hivd te.nem lehet belole bajod akarki akarmit mond,de igenis vannak olyan fiuk akik azt varjak h te lepj,hogy adj megtobb okot hogy beledszeressen.

17/L

2009. dec. 30. 16:12
 10/14 anonim ***** válasza:
nálam mindig a barátnőm kezdeményezett :) 15F
2009. dec. 30. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!