Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a szex miatt van velem?

Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik de,attól félek h csak arra kellek a barátomnak. Másfél éve vagyunk együtt...de nem sokat beszélgetünk ...vagyis nagyon nehezen nyil meg elöttem..azt mondja nemigaz,de mindig csak azt csináljuk de attól félek h megszokásból van velem.
2009. dec. 27. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
sanszos!
2009. dec. 27. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha leakar veled feküdni mond neki hogy te nem akarod.

És ha szeret és megértő veled akkor nem fog megsértődni meg balhézni ezen.De ha nem szeret akkor kifog borulni hogy nem kap meg.Sztem ez 1 jó próba neki.

2009. dec. 27. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak d...ásból áll minden találkozásotok,akkor igen.Inkább a szeretője vagy,mint a szerelme.Szerintem...
2009. dec. 27. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:

És ő amúgy milyen ember? Ki tudja mutatni az érzelmeit? - Merthogy ismertem olyan fiút, aki ÍGY mutatta ki, hogy szeret. Én szerettem volna szavakat is kisajtolni belőle. Nem ment, egyszerűen nem volt olyan.

El tudod-e fogadni, szereted-e őt ilyennek?

2009. dec. 27. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Vannak olyan férfiak, akik úgymond "Gary Cooper" típusúak. Gary Cooper western filmszínész volt, és sose beszélt az érzéseiről, csak ment és tette a dolgát.

Ha egyszer elkezdett volna panaszkodni, hogy neki ez fáj, meg így rossz, akkor be nem állt volna a szája, és máris rosszul működött volna ez, meg az, és így összedőlt volna a világa.

Van egy olyan érzésem hogy a párod ilyen "erős, hallgatag" féle-fajta :)

Próbáld meg elfogadni. Ha erőlteted, azzal csak megerőszakolod a természetét.

Ha biztosra akarsz menni, akkor mond meg neki, hogy te mindent megteszel azért hogy a kapcsolatotok jól működjön, de ha vmi nem tetszik neki, akkor azt legyen szíves megmondani. Cserébe te nem faggatod. Hidd el értékelni fogja :)

2009. dec. 27. 17:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Én szeretem...csak nehéz kiigazodni rajta:S

aki irta h volt neki ilyen kapcsolata , attól megkérdezhetem h ez volt e az oka h vége lett, vagy közrejátszik e?

2009. dec. 28. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!