Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először a szex miatt akart járni velem, utána közölte, hogy komolyan gondolja. Most én mit gondoljak?
Eddig ilyen kétes kapcsolatbsan voltunk.Minden nap beszéltünk,jóét sms-ek mentek, le is feküdtünk egymással. Aztán az egyik beszélgetésnél felmerült,hogy mondom ha a barátom lennél,akkor minden nap lenne szex,többször is. És erre ő megkérdezte,hogy és lehet e az. Kérdeztem tőle,hogy szexpartnert akar e vagy kapcsolatot. Kérdezte hogy az állandó szexpartner dologban benne lennék e.Mondtam hogy nem. Erre megkérdezi hogy és abban benne lennék e hogy járjunk. Mondtam,hogy az egy egészen más dolog. Közölte,hogy igen tudja. Mondtam neki,hogy most így azok után hogy először a szexpartner dologgal próbálkozott,nem. Erre jött azzal,hogy: és ha így maradnánk ahogy eddig voltunk?szerintem az a legjobb.Mondtam hogy ha szerinte az a legjobb akkor biztos. Erre mondja,hogy : de akkor szerinted nem...ajj ne bizonyíts már el..
Mégis mi volt ez??
19L és a fiú is 19
hát nem annyiszor mint amennyiszer szeretné,de igen megkapja.
de akkor mégis mért az állandó szexpartner dologgal próbálkozott be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!