Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 vok.22eves kedves pasirol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 vok.22eves kedves pasirol nem tom mit gondoljak,3x voltunk egyutt bulikban (nem szex). Mar egy feleve h igy megy.1honapja talakozgatunk mindig o hiv, de meg puszit sem ad, akkor most mi van?

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Kocc, ez nem pasi, csak egy lúzer.
2009. okt. 20. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
talán a kor különbség zavarhatja(van ilyen)kérdezz rá.
2009. okt. 20. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Ő maga is tudja, hogy nem normális 22 éves felnőtt ffi létére egy 15 éves csitrivel kezdeni, ezért bizonytalakodik. nem lesz semmi komoly, felejtsd el. (tapasztalat, mikor én voltam 14, én is voltam hasonló helyzetben.)
2009. okt. 20. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:
10%
csak normális, van türelme várni rád
2009. okt. 20. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
vagy csak havernak tekinti. Ha én ha 22 éves pasi lennék, biztos nem 15 éves kislánnyal állnék le foglalkozni, hiába szép és csinos meg aranyos...
2009. okt. 20. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát én nem látom, hogy nagyon akarna téged :/ lehet csak kell valaki akivel elmehet mikor senki más nincs.
2009. okt. 20. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!