Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék féltékennyé tenni egy fiút?
az a helyzet hogy van egy fiú akivel nagyon jóban vagyok(barátok vagyunk) de mindig mondja hogy szeret viszont semmi olyat nem lép.néha ha beszélek fiúkról akkor tök féltékeny de tagadja.mit csináljak hogy az legyen? úgy értem hogy észrevehetően? más fiút nem akarok felhasználni de esetleg miket mondjak neki amitől féltékeny lehet? 19L :)
ja és a fiú is 19 éves
Már meg is válaszoltad magadnak a kérdést, azt írtad: ha néha beszélek fiúkról akkor tök féltékeny.
Gyerünk csapj a lecsóba, mielött összejön valaki mással.
Szijja :)
Szerintem nincs baj ezzel a dologgal HA nem viszed túlzásba.Én a helyedben egy kis célozgatást is belevinnék.Elmondom mire is gondolok pontosan:
Férfi:Szijja mizujs?...stb... lemegy az udvarias szöveg és elkezdtek normális dolgokrol dumálni szoba hozod h neki tetszik-e valaki és miután elmondta felhozod h most nálad is van pár jelentkező.De senki olyan aki nagy hatással lenne rád.Viszont van egy srác aki nagyon tetszik neked de eddig nem lépett semmit az ügy érdekében.-Aztán h kicsit nyomatékositsd a dolgot mondd ezt: Nekem általában az olyan srácok jönnek be akik nyiltan elmondják az érzelmeiket.Ha ezután se vallja be akkor kérdezz rá h te ien fiu vagy?-Ha azt mondja igen az azt jelenti h ha érdekelnéd bevallaná tehát nem érdekled VAGY ha azt mondja h nem én nem vagyok ilyen akkor van egy kis esélyed :)És ekkor el kéne neki mondanod h te nagyon kedveled őt és te szívesen lennél neki több mint barát.
Rem. segitettem puszi
Aztán ird h mivolt kivi vok rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!