Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnék féltékennyé tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék féltékennyé tenni egy fiút?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy van egy fiú akivel nagyon jóban vagyok(barátok vagyunk) de mindig mondja hogy szeret viszont semmi olyat nem lép.néha ha beszélek fiúkról akkor tök féltékeny de tagadja.mit csináljak hogy az legyen? úgy értem hogy észrevehetően? más fiút nem akarok felhasználni de esetleg miket mondjak neki amitől féltékeny lehet? 19L :)

ja és a fiú is 19 éves

2009. dec. 27. 15:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Már meg is válaszoltad magadnak a kérdést, azt írtad: ha néha beszélek fiúkról akkor tök féltékeny.

Gyerünk csapj a lecsóba, mielött összejön valaki mással.

2009. dec. 27. 22:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szijja :)

Szerintem nincs baj ezzel a dologgal HA nem viszed túlzásba.Én a helyedben egy kis célozgatást is belevinnék.Elmondom mire is gondolok pontosan:

Férfi:Szijja mizujs?...stb... lemegy az udvarias szöveg és elkezdtek normális dolgokrol dumálni szoba hozod h neki tetszik-e valaki és miután elmondta felhozod h most nálad is van pár jelentkező.De senki olyan aki nagy hatással lenne rád.Viszont van egy srác aki nagyon tetszik neked de eddig nem lépett semmit az ügy érdekében.-Aztán h kicsit nyomatékositsd a dolgot mondd ezt: Nekem általában az olyan srácok jönnek be akik nyiltan elmondják az érzelmeiket.Ha ezután se vallja be akkor kérdezz rá h te ien fiu vagy?-Ha azt mondja igen az azt jelenti h ha érdekelnéd bevallaná tehát nem érdekled VAGY ha azt mondja h nem én nem vagyok ilyen akkor van egy kis esélyed :)És ekkor el kéne neki mondanod h te nagyon kedveled őt és te szívesen lennél neki több mint barát.

Rem. segitettem puszi

Aztán ird h mivolt kivi vok rá :D

2009. dec. 27. 23:02
 13/19 A kérdező kommentje:
oké köszi ezt kipróbálom :D nem szereti ha fiúkról beszélek akkor mindig rossz kedve lesz.
2009. dec. 27. 23:05
 14/19 A kérdező kommentje:
ja am köszi mindenkinek :)
2009. dec. 27. 23:06
 15/19 anonim ***** válasza:
inkább ne csináld!
2009. dec. 29. 19:47
 16/19 anonim ***** válasza:
hh semmi olyat nem lép? Ha azt akarod h haladjon a kapcsolatotok ak célozgass. Én is azt csináltam, aztán felbátorodott, és azóta is boldogok vunk együtt. Az h féltékennyé teszed csak még jobban elbátortalanítja tőled.
2009. dec. 30. 01:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Majd írd le hogy mi az eredmény. Kíváncsi vagyok mit hozol ki ebből a hülyeségből. A férfiak utálják az ilyet csak tájékoztatlak. Te írtad hogy rossz kedvű lesz de ha szereted kínozni az a te dolgod.
2009. dec. 31. 10:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem hittem volna hogy 19 évesen a nők még csinálnak ilyet.
2009. dec. 31. 10:47
 19/19 A kérdező kommentje:
hát mondtam ezt azt és azt mondta h ma este megveri azt a valakit aki odamer jönni hozzám és ma csak vele lehetek.hát nála bejött :P
2009. dec. 31. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!