Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnék féltékennyé tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék féltékennyé tenni egy fiút?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy van egy fiú akivel nagyon jóban vagyok(barátok vagyunk) de mindig mondja hogy szeret viszont semmi olyat nem lép.néha ha beszélek fiúkról akkor tök féltékeny de tagadja.mit csináljak hogy az legyen? úgy értem hogy észrevehetően? más fiút nem akarok felhasználni de esetleg miket mondjak neki amitől féltékeny lehet? 19L :)

ja és a fiú is 19 éves

2009. dec. 27. 15:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
minek ez a hülye féltékenyítés? semmi értelme, és csak probléma lesz belőle!
2009. dec. 27. 15:19
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Azzal akarod lépésre késztetni, hogy féltékennyé teszed? Ez nem épp korrekt ötlet. Én is 19 éves lány vagyok, volt hasonló esetem, és nem sült el túl jól. Ezt szerintem inkább ne akard megvalósítani. Próbálj te kezdeményezni, ha látod, hogy ő nem hajlandó, azzal többre mész, minthogy féltékennyé teszed. Lehet, hogy csak azt éred el vele, hogy elhidegül tőled. És azt szerintem te sem akarod. Ugye?
2009. dec. 27. 15:20
 3/19 A kérdező kommentje:
hát nem:S de am nem azt akarom elérni vele hogy lépjen de ha esetleg féltékeny lenne akkor az azt jelentené hogy tetszem neki és érez valamit.akkor esetleg léphetnék.ha nem akkor nem:)
2009. dec. 27. 15:23
 4/19 anonim ***** válasza:
94%

ezt birom hogy valaki feltesz egy kérdést és tök mástírnak mint kellene.tök min1 hogy jó ötlet vagy sem válaszolni kell.

Kárdező:mesélj egy csávóról akivel találkoztál x helyen és beszélgettetek stb.........mond hogy milyen helyes stb.. hidd el ez befog válni.

2009. dec. 27. 15:35
 5/19 A kérdező kommentje:
oké köszi:) lehet ez még kevés de hátha:D
2009. dec. 27. 15:37
 6/19 anonim ***** válasza:
97%

Hülyeségnek tartom ezt az egész ötletet, de segítek.

Mondd, hogy mennyire jó teste van a srácnak, akivel találkoztál, vagy milyen jól el tudtatok beszélgetni, rengeteg közös téma volt, és hasonló subidubi szöveg. Csak ne vidd túlzásba, mert ha megelégeli a túlzott áradozásodat, elküldhet a búsba.

19/L ;)

2009. dec. 27. 15:47
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem se tedd féltékennyé,abból csak a baj lesz...
2009. dec. 27. 16:07
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg szólásszabadság van ebben az országban,szóval csak azért is leírom,hogy ez az ötlet eleve halott.Nem jó ötlet,és kész.Egyszerűen azért,mert visszafelé is elsülhet.Ha viszont minden áron ezt szeretnéd,hát mondj olyanokat,hogy van néhány jelentkező a láthatáron,és nem is tudod,kit válassz.Csak aztán nehogy ettől még jobban behúzza fülét-farkát....
2009. dec. 27. 17:01
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom ne csináld. Merj kezdeményezni te mert így csak bajt okozol semmi mást. Vagy megharagszik rád hogy próbálod manipulálni vagy hülyét csinálsz magadból.
2009. dec. 27. 18:47
 10/19 A kérdező kommentje:
hát már mondtam neki ezt azt de nem viszem túlzásba:)
2009. dec. 27. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!