Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályomba, de nem merek hozzászólni sem, hogy tetszik nekem....Helyette megismerkedtem egy budapesti csajjal, tök jól elvoltunk, de szörnyű, hogy ő csak 13 évesen miket csinált... Annyi minden derült ki róla, hogy: 11 éves korában csak fogadásból lecidázta az egyik gyereket az osztályba, 12 évesen dugott először csak poénból, mert náluk ez a divat, teljesen annak él, hogy mások szerint ez a ruha milyen meg ilyesmi......Tiszta kis divatr*banc, de én nem annak ismertem meg, csak később derültek ki róla ezek...És a pláne, hogy tetszettem neki, mondta sok barátnője, hogy helyesnek tart, de nem szeretett igazán, egy nála 3 évvel idősebb srácra vágyott, aki egy osztállyal van feljebb (mert bukott maki egy tudatlan hülye az a srác) és én valahogy nemtudom, de annyira tetszett ez a csaj....Nemtudom elfelejteni...Folytok rá gondolok, mindig a Máté Péter-Mond miért szeretsz te mást c. dalát hallgatom....

Szerintetek felejtsem is el, vagy inkább küzdjek érte?

2009. dec. 27. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
bocsi, de ilyenért nem érdemes küzdeni, 2 hét múlva leápolna mást úgyis, pláne h nem is téged akar, hanem egy 3 évvel idősebb pasit..felejtős :(
2009. dec. 27. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

21/F

Sürgősen felejtsd el!!!

Gooombaaa

2009. dec. 27. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
11évesen nincs is spermája a srácnak..
2009. dec. 27. 13:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...Am utolsó válaszoló, van akinek van genyója van akinek nincs :) (nekem volt pl) De miért kéne sperma ahhoz, hogy lesz*ja?:D
2009. dec. 27. 13:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Van a lányról egy képem is, az LCD elé van odarakva keretbe, de ahányszor ránézek a képre, mintha "sírna a szívem" :S

Ez van eszembe mindig amikor rágondolok:

“Mondd, miért szeretsz te mást, és én csak téged?

Miért másnak örülsz úgy, ahogy én néked?

Ha mellém sodort egyszer már az élet,

Én nem engedlek oly könnyen el.

Mondd, miért adtál reményt és oly sok álmot,

Ha mástól akarod a boldogságot?

Mondd, miért fogadtad el szerelmes szívem,

És hogyha elfogadtad, most miért dobtad el?

Az első pillanatban megmondhattad volna,

Szólhattál volna, ne kezdjük el.

De te lázba jöttél, s lágyan átkarolva,

Hozzám hajolva hazudtad el:

Hogy nem szeretsz te mást, enyém a szíved,

S lásd, kis búcsúlevél lett az ígéret.”

De én ezt a kis levelet most összetépem,

Ha így akartad, hát nekem sem fáj.

:S 2ik barátnőm volt még csak, de hihetetlen rossz érzés ez.....

2009. dec. 27. 13:35
 6/6 anonim ***** válasza:
jajjj gyerek fiatal vagy te még hogy ilyen kis szárnyát nyitogató "angyalkákkal" vergődj! felejtsd el azonnal! a képet pakold el max emlékbe! keress egy normálisabbat!:D Máté Pétert meg ne eröltesd mert tényleg szomorú leszel ha rá gondolsz ha nem.
2009. dec. 29. 23:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!