Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet úgy egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet úgy egy kapcsolat hogy anyagilag eltérő családból származik a két fél és ráadásul a fiú nem tiszteli eléggé a párját?

Figyelt kérdés
Szerintetek vele maradjak úgy, hogy tudom ő nem megfelelő anyagi háttérrel rendelkezik ha esetleg gyereket szeretnék majd a jövőben és komolytalanul viselkedik?Mit tegyek? Maradjak vele csak a szex miatt? Szeretem őt de éretlen még.

2014. máj. 9. 12:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Neki nincs.
2014. máj. 9. 12:55
 12/18 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés. Ha te már a gyereket akarsz akkor nem.

Ha látod, hogy a párod nem lesz megfelelő családfenntartó, családfő, mert egy örök gyerek, akkor csak veszekedni fogtok. Ebben az esetben te egy gyerekét egyedül nevelő elvált anya lehetsz. Jól gondold meg.

Ha pedig még nem is tisztel, akkor főleg.

2014. máj. 9. 12:56
 13/18 anonim ***** válasza:
A pénz nem lényeg szerintem. Ha Ti fent tudjátok tartani a gyereket, nem kellene afelől aggódnod, hogy mi lesz erről a részről. Az már nagyobb para, hogy komolytalan. Ebben az esetben tényleg el kell gondolkozni azon, hogy mi legyen a jövőben. Mennyi idősek vagytok?
2014. máj. 9. 12:58
 14/18 anonim válasza:
Bizonytalan vagy. ha pedig a gyerek, aki majd egyszer valamikor lesz a fő probléma, akkor itt másról beszélünk. Elégedetlen vagy a pároddal, mert gyerekes és csóró. Viszont ha te családalapításhoz itt kérsz tanácsot a legelemibb szinten, akkor még te is éretlen vagy. Így ne akarj gyereket egyelőre se vele, se mással. Kezdj el félretenni, felelősen gondolkodni. Ha a párod mutat jeleket a megkomolyodásra és partner ebben rendben lesztek, ha nem ez idővel úgyis ellehetetlenít. Ma Mo.-on a házasságok kétharmada ér véget válással. Nem sok esélyed van egy életre párt választani, készülj fel arra, hogy TE vállalsz gyereket, nem pedig TI. A szex jó, remek.
2014. máj. 9. 13:11
 15/18 A kérdező kommentje:

Értem. Csak mert már mindenkinek van a korosztályomból, de én nem érzem azt hogy felkészültem rá. Egyedül meg pláne nem! Nem megyek férjhez mert nem akarok válni..

Se anyagilag se lelkileg nem akarok rosszat a gyereknek ha majd egyszer lesz.igen közeledem a harminchoz..

2014. máj. 9. 13:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Válni én se akarok, de szerintem 5 év után össze lehet házasodni, abból nem lesz válás. Általában 3 év után kiderül, hogy van-e jövője a dolgoknak.

Gyereket meg majd akkor, ha úgy érzed, ideje van. Mennyire közeledsz a harminchoz? :D

2014. máj. 9. 13:36
 17/18 A kérdező kommentje:

Igen hát még egy éve se vagyunk együtt..

De az is zavar hogy a családjával él és ők bent dohányoznak én meg nem..

nagyon közel a harminchoz.

2014. máj. 9. 14:05
 18/18 A kérdező kommentje:

Így nem szeretek hozzájuk menni zavara füst..:/

meg más is.

neki meg nincs pénze külön költözni nem is lesz mert suliba fog járni még..:(

2014. máj. 9. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!