Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírok megelégedni egy nővel. Mit tegyek?
Ha nem tudsz megmaradni egy nő mellett, az azt jelenti, hogy még nem nyugodtál meg eléggé. A férfi egy bizonyos kor felett (ez mindenkinél más és más) lelassít és megtanulja értékelni amit kapott. Jobb esetben olyankor szokott jönni a gyerek, együttélés, miegymás.
Nálad úgy látszik még nem jött el a monogámia időszaka, egyszerűen az agyad még menekül előle. Ezzel nincs is semmi gond, de NE csalj meg senkit! Inkább szakíts, keress mást, légy korrekt, de bármennyire is csábító, maradj hűséges. Ha ilyenkor elkezdesz félremütyürkézni és ezt el is számolod a lelkiismereteddel, akkor később nagyon nagy problémáid lesznek a komolyabb kapcsolataidban.
Ilyen típus vagy, akinek több nővel kell kiélje magát. Ez nem feltétlen rossz dolog, csak az a lényeg, hogy ne csapj be egy lányt se, és ne ígérgess.
Én pont az ellentéted vagyok például. Az első kapcsolatomból házasság lett, nem is vágyom másik nőre. Ezzel az eggyel is ki tudom élni magam:)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!