Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés

Először is nem nyavajogni akarok.

Volt egy barátnőm, akit úgy igazán szerettem. De ő megcsalt. Próbáltam nagyon sokszor túltenni magam rajta, még össze is jöttem mással, azt hittem így sikerül. De nem. És állandóan megjelenik, nem tudom amúgy sem teljesen kiverni a fejemből. Tudnátok segíteni?

2014. máj. 9. 06:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy hogy megjelenik? állandóan kopogtat nálad?
2014. máj. 9. 07:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Kb 2hetente beszélunk pár órát
2014. máj. 9. 07:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kéne addig mással kezdened, míg az előzőn nem vagy túl. Neked sem jó, meg az új embernek sem.Szerintem.

Hogy miért történik ez veled? mert szereted és kötődsz hozzá.

2014. máj. 9. 07:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha elment, akkor miért keres telefonon v. személyesen? Egyáltalán ne keressen. Mondd meg neki. Elvégre azért ment el. Mert így nem fogod tudni elfelejteni, ill. nem elfelejteni, csak az érzést lezárni. Úgy is beletelik vagy egy-két évbe, míg az embernek sikerül. De ha jön egy újabb szerelem, akkor az majd elfelejteti veled, de azt nem lehet keresni, az jön, ha a Sors úgy akarja.
2014. máj. 9. 10:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Tudom-tudom, de nem akarok bunkó lenni.

Igazából ez a másik szerelem se segített sokat. Amíg a másikkal voltam, nem volt gond, sőt, de ahogy vége lett rá pár hétre újra elkezdtem valamiért kötődni az előzőhöz:/

2014. máj. 9. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!