Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivan velem? én nagyon nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan velem? én nagyon nem tudom, mi történik velem. Eléggé furcsa szituáció xd?

Figyelt kérdés
Van egy lány,akivel évfolyam társak vagyunk és már vagy hónapja beszélgetünk.Három hete folyamatosan minden nap haza kísérem a suliból.A probléma az,hogy az elmúlt pár napban erőszakos vagyok vele.Mindig amikor beszelünk ráakarom venni olyasmire,amit ő nem akar.Meg ma is találkoztam vele meg két barátnőjéve és volt egyszer amikor poénból "beszóltam neki" és akkor rá feküdt az ágyra azzal,h hagyjam békén én meg csak probáltam puszilni meg ölelni,h nyugodjon le.xddd Amikor elköszöntünk egy barátnője félre hívott és mondta,h ne legyek már vele ilyen erőszakos.Nem rég rá is írtam facebook-on és mondta is,h most fél tőlem egy picit.Komolyan nem értem mi van velem,ötletek??
2014. jan. 25. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Jajj, Ricsi fiú...Csak meg akarod döngetni.
2014. jan. 25. 19:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem,azt majd olyan 1-2 ev mulva xdddd.De most komolyan eltaszitom ot magamtol azzal,h ilyen eroszakos vagyok.Nagyon hulyen viselkedem.
2014. jan. 25. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Hááááááát akkkoooor taláááán

ne viselkedj így.

Pont :D

Mikor ráérzel h kezdesz durva lenni, fogd vissza magad és legyél kedvesebb. Mert leírásodból biztosra veszem, hogy ráérzel te erre...

2014. febr. 2. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!