Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg jogosan választaná azt a másik nőt? Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, miért történik ez velem?
Júliusban megismerkedtem egy 45 éves férfival, aki már évek óta elvált, nincs gyereke sem, az utóbbi időkben csak rövidebb kapcsolatai voltak, meg nagyokat csalódott.
Előttem volt egy barátnője, akivel márciustól júniusig volt együtt, azért szakítottak, mert keveset találkoztak, és a nő lapátra tette.
Mi augusztus közepén összejöttünk, és már a kezdetekkor szerelmet vallott, éreztette velem, milyen fontos vagyok neki, meg már az elején megmondta, hogy ő komolyan gondolja velem.
Én voltam a világ legboldogabb embere, hogy szeretek és szeretnek engem.
Ő messzire való, ahol most lakunk, ide 250 km, ahol ő felnőtt, és hazajár a szüleihez látogatóba.
(Így ismerkedett meg márciusban azzal a nővel, egy ilyen hazalátogatás alkalmával.)
Szóval 1 hónapja hazament, és az a hír fogadta, hogy a volt barátnője terhes, és nem mondja meg, ki az apa, de már lassan 5 hónapos terhes.
Párom teljesen kiborult, mert hidegzuhanyként érte a hír, meg ugye őt arra nevelték, hogy mindenképp felelősséget kell vállalnia a gyermekért, ha már megcsinálta, tehát, hogyha az övé a gyerek, akkor elhagy engem mindenképp, mert egy gyermek nem nőhet fel apa nélkül, kell neki a család, és akkor újra összejön azzal a nővel, engem meg elhagy.
Bármennyire is szeret, a gyerek mindenek felett áll.
Aztán én is kiborultam, hogy ilyen nincs, az a nő annyit nem érdemel, hogy szóbaálljon vele párom, mert az elmúlt hónapokban arra nem volt képes, hogy felkeresse párom, hogy "Te hülye, terhes vagyok tőled" vagy valami, hanem a faluból kellett megtudnia pletykából.
Miért nem kereste meg a nő?
Aztán párom sem tudja felvenni vele a kapcsolatot, mett a tel. számát kitörölte, közösségi portálokon nincs fenn, ahol lakott, onnan pedig elköltözött még vagy 60 km-rel arrébb a szüleivel.
Az a nő 38 éves, tehát tudja, mit miért csinál, nem tini már
Amúgy meg 2 hete kitudakolta párom családja, hogy júniusban, mikor párom meg a nő szakítottak, pénteki napin még együtt voltak, a nő pedig következő hét kedden lefeküdt másik férfival, szóval nem biztos, hogy párom az apa.
Ha pedig nem ő az apa, akkor mi együtt maradunk, és felépítjük újra ezt a kapcsolatot, mert kicsit megtépázta ez a helyzet.
De szeretjük egymást, és amíg semmi nem biztos, amíg ki nem deríti az igazat, addig jól érezzük magunkat, szeretjük egymást.
Szerintetek mit érdemel az a nő?
Nagyon szeretem páromat, nem akarom elveszíteni, de arra a nőre nagyon haragszom.
25/nő
Mit akarsz egy 45 éves embertől? Ez még nekem is sok!
A másik nő korban jobban illik hozzá. Ne pazarold el az életed.
Nem 25 vagyok, hanem 35!!!
Telefonról írtam, melléütöttem.
35 éves vagyok, miatta kiléptem egy több éve tartó kapcsolatból, mert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!